עוגת פודינג של אמא

זמן הכנה

30 דק

זמן כולל

180 דק

רמת קושי: קלה

פרווה

מצרכים

בצק
  • 4 כוסות קמח
  • 1/2 1 חבילות (300 גרם) מרגרינה רכה ללא מלח
  • 3 כפות סוכר
  • 6 חלמונים (לשמור את החלבונים לשלב הבא)
  • 2 כפות מיץ תפוזים או מים
מילוי שוקולד וקצף פודינג
  • 4 ביצים שלמות
  • 1/4 1 כוסות סוכר
  • 7 כפות יין אדום מתוק
  • 2 כפות רום
  • 7 כפות קקאו
  • 1 חבילת (200 גרם) מרגרינה מומסת (אפשר להמיר ב1/2 חבילה + 1/2 כוס שמן)
  • 6 חלבונים
  • 1 כוס סוכר
  • 1 חבילת אינסטנט פודינג וניל
  • שוקולד מריר לקישוט, לא חובה

אופן ההכנה

1.

שמים את הקמח, המרגרינה, הסוכר, החלמונים ומיץ התפוזים בקערת המיקסר ומערבבים עד שנוצר בצק רך.

2.

לוקחים כמות של גודל אגרוף מהבצק ולהקפיא עבור הפירורים.

משטחים את שאר הבצק על נייר אפייה בתבנית בינונית (לא תבנית גדולה של תנור)

3.

מקציפים את הביצים עם 1/4 1 כוסות סוכר.

מוסיפים את היין, רום,קקאו, מרגרינה מומסת במיקרוגל וממשיכים להקציף עד לאיחוד.

4.

יוצקים את הבלילה על הבצק ומיישרים לגובה אחיד.

5.

מכניסים להקפאה לשעה כדי שהשוקולד יתקשה (כדי שהפודינג לא יתערבב אחר כך)

6.

שמים בקערה את החלבונים, כוס הסוכר, והפודינג ומקציפים עד שהקרם יציב.

7.

יוצקים את קרם החלבונים מעל העוגה מיד לאחר שמוציאים אותה מהמקפיא .

8.

מגררים בפומפייה גסה את חתיכת הבצק שהקפאנו ומפזרים מעל.

ניתן גם לגרד מעל שוקולד מריר .

9.

אופים בתנור שחומם ל־160 מעלות כ־45 דקות, עד שהעוגה מזהיבה.

10.

מקררים היטב לפני ההגשה.

מתכונים נוספים

עוגת גבינה שוקולד וחלבה ללא אפייה

עוגת בלקאווט

עוגת חמאת בוטנים ושוקולד צ'יפס

עוגת גבינה דלת שומן

רולדת שוקולד

עוגת גבינה יפנית

עוגת גבינה ישראלית

רוטב קרמל מהיר

עוגת גבינה מופלאה

עוגת הדבש של אמא

תגובות

אין תגובות, תהיו הראשונים להגיב!

הוספת תגובה

דילוג לתוכן