זמן הכנה
30 דק
זמן כולל
180 דק
רמת קושי: קלה
פרווה
מצרכים
- 4 כוסות קמח
- 1/2 1 חבילות (300 גרם) מרגרינה רכה ללא מלח
- 3 כפות סוכר
- 6 חלמונים (לשמור את החלבונים לשלב הבא)
- 2 כפות מיץ תפוזים או מים
- 4 ביצים שלמות
- 1/4 1 כוסות סוכר
- 7 כפות יין אדום מתוק
- 2 כפות רום
- 7 כפות קקאו
- 1 חבילת (200 גרם) מרגרינה מומסת (אפשר להמיר ב1/2 חבילה + 1/2 כוס שמן)
- 6 חלבונים
- 1 כוס סוכר
- 1 חבילת אינסטנט פודינג וניל
- שוקולד מריר לקישוט, לא חובה
אופן ההכנה
שמים את הקמח, המרגרינה, הסוכר, החלמונים ומיץ התפוזים בקערת המיקסר ומערבבים עד שנוצר בצק רך.
לוקחים כמות של גודל אגרוף מהבצק ולהקפיא עבור הפירורים.
משטחים את שאר הבצק על נייר אפייה בתבנית בינונית (לא תבנית גדולה של תנור)
מקציפים את הביצים עם 1/4 1 כוסות סוכר.
מוסיפים את היין, רום,קקאו, מרגרינה מומסת במיקרוגל וממשיכים להקציף עד לאיחוד.
יוצקים את הבלילה על הבצק ומיישרים לגובה אחיד.
מכניסים להקפאה לשעה כדי שהשוקולד יתקשה (כדי שהפודינג לא יתערבב אחר כך)
שמים בקערה את החלבונים, כוס הסוכר, והפודינג ומקציפים עד שהקרם יציב.
יוצקים את קרם החלבונים מעל העוגה מיד לאחר שמוציאים אותה מהמקפיא .
מגררים בפומפייה גסה את חתיכת הבצק שהקפאנו ומפזרים מעל.
ניתן גם לגרד מעל שוקולד מריר .
אופים בתנור שחומם ל־160 מעלות כ־45 דקות, עד שהעוגה מזהיבה.
מקררים היטב לפני ההגשה.
אין תגובות, תהיו הראשונים להגיב!