עוגת קרפים ורודים

מנות

זמן הכנה

20 דק

זמן כולל

30 דק

רמת קושי: קלה

חלבי

אז תמיד הייתי רואה תמונות ברשת של עוגות ורודות ונדהמת איך להם יוצא ורוד ולי יוצא צבע חום אחרי אפיה, והיום עליתי על זה! שמים חלבונים בלבד, ללא חלמונים. החלמון הוא הגורם שמשחים וגורם לורוד להפוך לחום.

מצרכים

קרפים
  • ¼ 1 כוסות קמח
  • ¾ 1 כוסות חלב
  • 2 כפות אבקת סוכר
  • 3 כפות שמן
  • 1 כף וניל
  • 2 חלבונים
  • כמה טיפות צבע מאכל ג'ל ורוד
קרם
  • חצי חבילה מקספורנה (תנובה)
  • 1 כף פודינג
  • 2 כפות אבקת סוכר
  • 1 כף תמצית וניל
  • 1 שמנת מתוקה (250 מ'ל)

אופן ההכנה

1.

קרפ: מערבבים בקערה עם מטרפה / מיקסר את כל החומרים.

2.

מחממים מחבת בינונית לחום בינוני עם מעט שמן, ומכינים את הקרפים.

3.

קרם: מערבבים במיקסר את כל החומרים למעט השמנת עד שנוצר מרקם חלק ללא גושים.

4.

מוסיפים את השמנת המתוקה וממשיכים לערבב עד לקבלת קרם עדין.

5.

הרכבה: מורחים שכבות דקות של קרם בין שכבות הקרפ, ועורמים אחד מעל השני.

6.

מקשטים למעלה עם קרם ותותים .

אור שפיץ היא יזמית וקונדיטורית צעירה שכבשה את הרשת עם המתכונים הייחודיים שלה והבייקרי הכשר המפורסם שפתחה בתל אביב.

מתכונים נוספים

פרנץ' טוסט בטעם סמור'ס

ספינג' מרוקאי של החיים

ציפוי וניל עשיר

דונאטס חלבי

צ'ורוס עם קינמון וסוכר

סופגניית קרם בייגלה

סופגניית קקאו וגנאש חלב

סופגניית חמאת בוטנים ושבבי במבה

סופגניית שנטלי ותות מצופה שוקולד

סופגניית קרם לימון ומרנג

תגובות

אין תגובות, תהיו הראשונים להגיב!

הוספת תגובה

דילוג לתוכן