עוגת שוקולד במיקרו דקה הכנה ועוד שלוש דקות במיקרו סגר את פינת המתוק לשבוע שלם!
מצרכים
4 כפות קמח תופח
4 כפות סוכר
2 כפות תמצית וניל
2 כפות קקאו (או שוקולית)
4 כפות שמן קנולה
4 כפות חלב
1 ביצה
3 אצבעות שוקולד
אופן ההכנה
1.
מערבבים את כל המצרכים יחד, חוץ מאצבעות השוקולד, בכוס גדולה (אם אין לכם כוס גדולה, ניתן לחלק ל-2 כוסות קטנות יותר כדי שלא יתפח יותר מידי ויישפך במיקרוגל).
2.
להכניס למיקרוגל ל-3 דקות.
מייד כשיוצא, דוחפים פנימה את אצבעות השוקולד שימסו (לא לוותר על הפעולה הזאת, אחרת העוגה יוצאת יבשה מבפנים. אפשר להחליף בשוקולד אחר.)
הצעת הגשה: לקשט למעלה עם התוספות האהבות עלייכם!
אור שפיץ היא יזמית וקונדיטורית צעירה שכבשה את הרשת עם המתכונים הייחודיים שלה והבייקרי הכשר המפורסם שפתחה בתל אביב.
אין תגובות, תהיו הראשונים להגיב!