האתר בהרצה! בקרוב - למעלה מ 1,000 מתכונים חדשים וכתבות תוכן!

עוף ג'נרל צו

4

מנות

זמן הכנה:
10 דק'
זמן הכנה כולל:
30 דק'

רמת קושי: קלה

בשרי

הסוד להכנת עוף קריספי הוא לא להעמיס יותר מדי על המחבת. אם תמהרו ותבשלו הכל בבת אחת, זה עדיין יהיה טעים, אבל לא ממש פריך וקריספי.

אין לנו ספק שתאהבו את הרוטב הקל להכנה למנת עוף בסגנון ג'נרל צו שלנו.

מומלץ להגיש עם ברוקולי מאודה, או להוסיף את הברוקולי למחבת יחד עם הרוטב ולערבב אותו עם העוף כדי לחסוך שלב הכנה:)

מצרכים

  • 1/4 כוס קורנפלור
  • 1 כפית מלח גס
  • 1/2 כפית פלפל שחור
  • 4 חזה או ירכי עוף ללא עצמות ועור, חתוכים לקוביות בגודל 2.5 ס"מ (כ-680 גרם)
  • 3 כפות שמן זית כתית מעולה
  • 2 כפות סילאן
  • 2 כפות רוטב סויה
  • 1 שן שום, קצוצה
  • 2 פלפלים אדומים טריים גדולים קצוצים או 6 קטנים מיובשים
  • לקישוט: בצל ירוק קצוץ (לא חובה)

אופן ההכנה

1.

בקערה גדולה מערבבים קורנפלור עם מלח ופלפל. מוסיפים את קוביות העוף ומערבבים עד שהן מצופות היטב.

2.

במחבת סוטז' גדולה או בווק, מחממים שמן זית על חום בינוני-גבוה.

 

 

3.

מבשלים את קוביות העוף בכמה מחזורים עד שהן משחימות מכל הצדדים, כ-7 עד 10 דקות לכל מחזור.

מוציאים לצלחת את העוף המוכן בזמן שמבשלים את העוף שנותר.

(ניתן לבשל את כל העוף בבת אחת, אך הוא לא יהיה פריך באותה מידה)

4.

בינתיים, בקערה קטנה מערבבים סילאן, רוטב סויה, שום ופלפלים.

5.

מוסיפים את התערובת למחבת ומבשלים 2 עד 3 דקות, עד שהרוטב מסמיך, מבעבע ומצפה את העוף באופן אחיד.

מגישים מיד, מקושט בבצל ירוק קצוץ.

הצעת הגשה: הגישו לצד אורז וברוקולי מאודה.

קרדיט צילום: ג'יימי גלר

מתכונים נוספים

עוף עם פירות צלויים

עוף בסיבובים

פופקורן עוף ברוטב סרירצ'ה ודבש

חזה עוף בטמפורה עטוף ברוטב חמוץ מתוק

צ'יקן פיקטה (חזה עוף עם צלפים)

בלילת טמפורה

סליידר לביבות תפוחי אדמה ועוף מטוגן

קציצות עוף ברוטב עגבניות ותפוזים

המבורגר הודו בסגנון אסיאתי עם מלפפון מוחמץ ביתי

המבורגר הודו עם רוטב טרטר ספייסי

תגובות

  1. מיכל שושן13:3710/12/2024
    נראה ממש מגרה וטוב!! אפשר להמיר את הקורנפלור במשהו אחר?
    • מערכת מניו14:2410/12/2024
      תודה מיכל! ניתן להמיר את הקורנפלור בקמח רגיל או בקמח תפוחי אדמה. בהצלחה!

הוספת תגובה

דילוג לתוכן