8 מנות זמן הכנה: 10 דק' זמן הכנה כולל: 1 שעות ו10 דק' רמת קושי: קלה פרווה מצרכים 1 בסיס פאי מוכן 1 כוס שוקולד צ'יפס/ או שוקולד מריר 1 חבילה פודינג וניל 1 כוס חלב סויה/ שקדים/ שובלת שועל 1 כוס חמאת בוטנים או ממרח לוטוס 1 כפית תמצית וניל 1/3 כוס סוכר קישוט: פופקורן קרמל + שוקולד לזילוף / קרוקנט בוטנים / שיברי עוגיות / פקאן מסוכר אופן ההכנה 1. ממיסים את השוקולד במיקרוגל בפולסים , או בבן מארי. 2. במעבד מזון עם להב הסכין מערבבים את השוקולד המומס עם הפודינג, חמאת בוטנים, תמצית וניל, וסוכר. 3. שופכים מייד (לפני שמתקשה) את התערובת על בסיס הפאי המוכן. 4. מפזרים מעל פופקורן קרמל או כל קישוט אחר שאוהבים ומקפיאים. 5. מוציאים מהמקפיא 15 דקות לפני ההגשה.