
4
מנות
זמן הכנה
10 דק
זמן כולל
30 דק
רמת קושי: קלה
בשרי
הכנת הפג'יטאס בתתנית תנור , הרבה יותר קלה מלהכין אותם על כירה, במיוחד כשמכינים כמויות גדולות. בישול בתנור גם מאפשר לכם לשלוט יותר בכמויות השמן שאתם משתמשים ובכך להמעיט את השומן בארוחה הבריאה הזו.
מצרכים
- 680 גרם סטייק, פרוס דק
- 2 פלפלים (לא משנה הצבע), פרוסים
- 2 פטריות פורטובלה, פרוסים
- 1 בצל , פרוס
- 2 שיני שום , כתושות
- 1 כפית פפריקה מעושנת
- 1 כפית כמון
- מלח גס
- צ'ילי גרוס
- 1 כף שמן זית
- 2 כפות מיץ ליים
- 4 טורטיות מחיטה מלאה
אופן ההכנה
1.
מחממים תנור ל 220 מעלות. מניחים את הסטייק, פלפלים, פטריות, ובצל בקערה גדולה או שקית זיפלוק.
2.
מוסיפים את השום, פפריקה, כמון, צ'ילי לפי הטעם, שמן זית, ומיץ ליים. מערבבים היטב וממתינים 5 דקות לאיחוד הטעמים.
3.
מעבירים את התערובת לתבנית תנור וצולים 10 עד 15 דקות, מערבבים קלות באמצע.
4.
מגישים על טורטיות עם סלסה וגוואקמולי או לצד אורז.
קרדיט צילום: ג'יימי גלר
אין תגובות, תהיו הראשונים להגיב!