פולנטה

4

מנות

זמן הכנה

10 דק

זמן כולל

15 דק

רמת קושי: קלה

פרווה

מחפשים לגוון ולהכין תוספת לארוחה שהיא לא תפוחי אדמה או אורז? פולנטה היא תוספת מהירה וקלה .בדרך כלל פולנטה מבושלת במים או בחלב ועם הרבה מלח, אבל לגרסה במתכון הזה יש מרקם קרמי במיוחד הודות לחלב הקוקוס ואבקת הקארי שנותנים טוויסט מגניב.

מצרכים

  • 4 כוסות מים
  • 1 (390 גרם) שימורי חלב קוקוס
  • 1 כפית מלח גס
  • 1 כף אבקת קארי
  • ½ 1 כוסות קמח תירס

אופן ההכנה

1.

בסיר בינוני מביאים את המים וחלב הקוקוס לרתיחה.

2.

מוסיפים את המלח ואבקת הקארי.

3.

מוסיפים את קמח התירס, מנמיכים את האש ומבשלים תוך כדי ערבוב עד שמתקבלת תערובת עבה, כ -5 דקות.

קרדיט צילום: ג'יימי גלר

מתכונים נוספים

סלט ים תיכוני עם ירקות קלויים וקוסקוס מחיטה מלאה

פסטה פסטו עם עוף

מניפות בטטה

אוזן אסאדו

ספגטי מחיטה מלאה עם גבינת עזים

פטוצ'יני אלפרדו עם אפונה

פסטה עם פסטו ארוגולה ואגוזי מלך

סיגר בטטה וגבינות של המסעדות

ארנצ'יני על מצע רוטב רוזה

בלינצ'ס מטוגנים

תגובות

אין תגובות, תהיו הראשונים להגיב!

הוספת תגובה

דילוג לתוכן