מחפשים לגוון ולהכין תוספת לארוחה שהיא לא תפוחי אדמה או אורז? פולנטה היא תוספת מהירה וקלה .בדרך כלל פולנטה מבושלת במים או בחלב ועם הרבה מלח, אבל לגרסה במתכון הזה יש מרקם קרמי במיוחד הודות לחלב הקוקוס ואבקת הקארי שנותנים טוויסט מגניב.
מצרכים
4 כוסות מים
1 (390 גרם) שימורי חלב קוקוס
1 כפית מלח גס
1 כף אבקת קארי
½ 1 כוסות קמח תירס
אופן ההכנה
1.
בסיר בינוני מביאים את המים וחלב הקוקוס לרתיחה.
2.
מוסיפים את המלח ואבקת הקארי.
3.
מוסיפים את קמח התירס, מנמיכים את האש ומבשלים תוך כדי ערבוב עד שמתקבלת תערובת עבה, כ -5 דקות.
אין תגובות, תהיו הראשונים להגיב!