האתר בהרצה! יש לכם שאלה על מתכון? כיתבו לנו בתגובות . מענה תוך 24 שעות

חיפוש
חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

פונדו שוקולד פרווה ביתי

4

מנות

זמן הכנה:
5 דק'
זמן הכנה כולל:
5 דק'

רמת קושי: קלה

פרווה

אמא שלי תמיד דאגה שאני ואחותי נאכל מספיק פירות, ופונדו היה אחד מהשיטות שלה . היא הייתה משקיעה ושוטפת פירות מכל הסוגים, פירות יער ופירות אקזוטיים, לצד תפוחים, אגסים, ובננות.

מצרכים

  • 1/2 כוס קקאו לא ממותק
  • 3/4 כוס סוכר
  • 1/2 כוס מרגרינה
  • 1/2 כוס מלבין לקפה (פרווה)
  • פירות טריים או יבשים
  • אופצינאלי: ממתקים נוספים כמו מרשמלו, בראוניז, עוגיות רכות, וכו'

אופן ההכנה

1.

מסננים את הקקאו במסננת דקה.

2.

בסיר קטן על גבי אש בינונית, מערבבים קקאו, סוכר , מרגרינה, ומלבין לקפה. ממישכים לערבב מידי פעם במשך 4 דקות או עד שמחומם לגמרי.

3.

מסדרים את הפירות (וממתקים נוספים, אם רוצים) על מגש לצד כלי עם הפונדו החם, וקיסמים או מזלגות קטנים בשביל לטבול את הפירות בשוקולד.

קרדיט צילום: ג'יימי גלר

מתכונים נוספים

שקדים מקורמלים

כוכבי מרנג שוקולד עם רוטב פטל

כדורי תמרים ב-3 טעמים

מקרונים

נשיקות מרנג

שברי שוקולד עם פיסטוקים ושקדים מלוחים

גרנולה קוקוס

שברי שוקולד לבן

פחזניות

ציפוי שוקולד מריר

תגובות

אין תגובות, תהיו הראשונים להגיב!

הוספת תגובה

דילוג לתוכן