אמא שלי תמיד דאגה שאני ואחותי נאכל מספיק פירות, ופונדו היה אחד מהשיטות שלה . היא הייתה משקיעה ושוטפת פירות מכל הסוגים, פירות יער ופירות אקזוטיים, לצד תפוחים, אגסים, ובננות.
מצרכים
1/2 כוס קקאו לא ממותק
3/4 כוס סוכר
1/2 כוס מרגרינה
1/2 כוס מלבין לקפה (פרווה)
פירות טריים או יבשים
אופצינאלי: ממתקים נוספים כמו מרשמלו, בראוניז, עוגיות רכות, וכו'
אופן ההכנה
1.
מסננים את הקקאו במסננת דקה.
2.
בסיר קטן על גבי אש בינונית, מערבבים קקאו, סוכר , מרגרינה, ומלבין לקפה. ממישכים לערבב מידי פעם במשך 4 דקות או עד שמחומם לגמרי.
3.
מסדרים את הפירות (וממתקים נוספים, אם רוצים) על מגש לצד כלי עם הפונדו החם, וקיסמים או מזלגות קטנים בשביל לטבול את הפירות בשוקולד.
אין תגובות, תהיו הראשונים להגיב!