פוקאצ'ה זיתים

1

פוקאצ'ה

זמן הכנה:

10 דק

זמן כולל:

60 דק

רמת קושי: קלה

פרווה

מצרכים

  • 250 גרם קמח
  • 1 כפית מלח
  • 60 מ"ל שמן
  • 1/2 כף שמרים יבשים
  • 1 כפית חומץ
  • 1 כף סוכר
  • 180 מ"ל מים חמימים
  • 225 גרם טבעות זיתים
  • 1 כף גבישי שום
  • שמן זית לזילוף על הפוקאצ'ה
  • מלח גס לזריה - אופציונאלי

אופן ההכנה

1.

מערבבים בקערה בעזרת כף את כל הרכיבים לקבלת בצק דליל ודביק מאוד.

2.

מכסים את הקערה ומניחים בצד ל-15 דקות.

3.

משמנים היטב תבנית A4 ומעבירים את הבצק לתבנית ומשטחים.

4.

מזלפים שמן זית ומפזרים מלח גס.

5.

משהים לתפיחה של 10 דקות.

6.

אופים ב 180 מעלות 25 דקות להשחמה נאה.

7.

טיפ: אפשר להמיר זיתים לפטריות, בצל או כל ירק אחר.

תנאי אחסון: במקרר- יום-יומיים. רצוי להקפיא אם לא מגישים יחסית טרי.

מתכונים נוספים

לחמניות חלב יפניות בגירסה פרווה

רוטב פיצה

בייגל מ-2 מרכיבים

המבורגר בסגנון הוואי

המבורגר סלמון

ברוסקטה קישואים

לחם זעתר שטוח

לחם שטוח על האש

פיצה

אוזני המן פיצה

תגובות

אין תגובות, תהיו הראשונים להגיב!

הוספת תגובה

דילוג לתוכן