האתר בהרצה! בקרוב - למעלה מ 1,000 מתכונים חדשים וכתבות תוכן!

פטאטאס בראבאס עם איולי

4

מנות

זמן הכנה:
25 דק'
זמן הכנה כולל:
25 דק'

רמת קושי: קלה

פרווה

המנה הקלאסית הזו של תפוחי אדמה "הום פרייז" מוגשת ברחבי ספרד – וייתכן שהיא המתאבן הפופולרי ביותר שלהם. תפוחי האדמה מוגשים לצד רוטב איולי חלק לטבילה – שילוב  עשיר בטעמים ופשוט בו זמנית.

מצרכים

איולי
  • 1/2 כוס מיונז
  • 1 כף פפריקה
  • 1/4 כפית אבקת שום
פטאטאס
  • שמן קנולה לטיגון
  • 3 תפוחי אדמה בינוניים, קלופים וחתוכים לקוביות בגודל 5 ס"מ
  • 1 כפית מלח גס

אופן ההכנה

1.

איולי: בקערה קטנה מערבבים את המיונז, פפריקה ואבקת שום. מניחים בצד.

2.

פטאטאס: מחממים שמן בגובה 1.5 ס"מ במחבת גדולה על חום בינוני-גבוה.

3.

מוסיפים את תפוחי האדמה בשכבה אחת ומטגנים, תוך כדי הפיכה ידי פעם, עד שהם זהובים מכל הצדדים, כ-15 עד 20 דקות.

4.

מניחים על נייר סופג ומפזרים מעל מלח. מגישים לצד האיולי.

קרדיט צילום: ג'יימי גלר

מתכונים נוספים

אוזן אסאדו

ספגטי מחיטה מלאה עם גבינת עזים

תפוחי אדמה אולמות

פטוצ'יני אלפרדו עם אפונה

פסטה עם פסטו ארוגולה ואגוזי מלך

סיגר בטטה וגבינות של המסעדות

ארנצ'יני על מצע רוטב רוזה

בלינצ'ס מטוגנים

סופגניית סלמון מעושן

סופגניית גבינת שום שמיר וריבת שרי

תגובות

אין תגובות, תהיו הראשונים להגיב!

הוספת תגובה

דילוג לתוכן