האתר בהרצה! יש לכם שאלה על מתכון? כיתבו לנו בתגובות . מענה תוך 24 שעות

חיפוש
חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

פטאטאס בראבאס עם איולי

4

מנות

זמן הכנה:
25 דק'
זמן הכנה כולל:
25 דק'

רמת קושי: קלה

פרווה

המנה הקלאסית הזו של תפוחי אדמה "הום פרייז" מוגשת ברחבי ספרד – וייתכן שהיא המתאבן הפופולרי ביותר שלהם. תפוחי האדמה מוגשים לצד רוטב איולי חלק לטבילה – שילוב  עשיר בטעמים ופשוט בו זמנית.

מצרכים

איולי
  • 1/2 כוס מיונז
  • 1 כף פפריקה
  • 1/4 כפית אבקת שום
פטאטאס
  • שמן קנולה לטיגון
  • 3 תפוחי אדמה בינוניים, קלופים וחתוכים לקוביות בגודל 5 ס"מ
  • 1 כפית מלח גס

אופן ההכנה

1.

איולי: בקערה קטנה מערבבים את המיונז, פפריקה ואבקת שום. מניחים בצד.

2.

פטאטאס: מחממים שמן בגובה 1.5 ס"מ במחבת גדולה על חום בינוני-גבוה.

3.

מוסיפים את תפוחי האדמה בשכבה אחת ומטגנים, תוך כדי הפיכה ידי פעם, עד שהם זהובים מכל הצדדים, כ-15 עד 20 דקות.

4.

מניחים על נייר סופג ומפזרים מעל מלח. מגישים לצד האיולי.

קרדיט צילום: ג'יימי גלר

מתכונים נוספים

סלט ים תיכוני עם ירקות קלויים וקוסקוס מחיטה מלאה

פסטה פסטו עם עוף

מניפות בטטה

אוזן אסאדו

ספגטי מחיטה מלאה עם גבינת עזים

תפוחי אדמה אולמות

פטוצ'יני אלפרדו עם אפונה

פסטה עם פסטו ארוגולה ואגוזי מלך

סיגר בטטה וגבינות של המסעדות

ארנצ'יני על מצע רוטב רוזה

תגובות

אין תגובות, תהיו הראשונים להגיב!

הוספת תגובה

דילוג לתוכן