4 מנות זמן הכנה: 8 דק' זמן הכנה כולל: 53 דק' רמת קושי: קלה פרווה מצרכים 5 תפוחי אדמה גדולים מלח ופלפל, לפי הטעם 1 כף אבקת מרק עוף (אפשר פרווה) 1/4 כוס שמן קנולה 1/4 כוס שמן זית איכותי 1 כף גדושה מיונז אופן ההכנה 1. מניחים את תפוחי האדמה בסיר בינוני. מוסיפים מים עד לכיסוי תפוחי האדמה. מרתיחים על אש גבוהה עד להתרככות תפוחי אדמה, כ- 45 דקות. 2. לאחר הבישול,מורידים את הסיר מהאש ושופכים את רוב המים מהסיר, חוץ מ-1 כוס מים. מוסיפים לסיר את התבלינים , השמנים , ומיונז. 3. מועכים הכל ( בעזרת מועך תפוחי אדמה או מזלג) עד לקבלת פירה חלק.
אין תגובות, תהיו הראשונים להגיב!