דילוג לתוכן

האתר בהרצה! בקרוב - למעלה מ 1,000 מתכונים חדשים וכתבות תוכן!

פירות צלויים עם שמן זית וגלידה

4

מנות

זמן הכנה:
5 דק'
זמן הכנה כולל:
35 דק'

רמת קושי: קלה

פרווה

החלפנו את קינוח הגלידה הרגיל עם פירות עסיסיים כתוספת חדשה לגלידה. אם אתם מעזים – תנסו גם אתם! אל תשכחו זילוף נוסף של שמן זית כדי להדגיש את הטעמים הייחודיים במנה הזאת!

מצרכים

  • 1-2 כוסות פירות יער, נקיים וחתוכים אם רצוי
  • 2 כפות שמן זית
  • 1 כפית תמצית וניל
  • 1/4 כוס סוכר חום בהיר
  • מעט מלח
  • להגשה: גלידת וניל (פרווה או חלבי)

אופן ההכנה

1.

מחממים תנור ל 205 מעלות, ומרססים כלי מתאים לתנור בשמן.

2.

בקערה בינונית מערבבים את פירות היער יחד עם השמן, וניל, סוכר , ומלח. שופכים לתוך הכלי המוכן וצולים בתנור למשך 30 דקות , עד להתרככות והיווצרות מעט סירופ מהנוזלים.

3.

מגישים מעל לגלידת וניל ביתית או קנויה, לצד אגוזים או פירורי עוגיות ועם זילוף שמן זית מעל.

קרדיט צילום: ג'יימי גלר

מתכונים נוספים

אגסים מבושלים בתפוז וג'ינג'ר

משמשים מסוכרים

פרנץ' טוסט אישי אפוי עם בננות מקורמלות

רסק תפוחים ביתי

תגובות

אין תגובות, תהיו הראשונים להגיב!

הוספת תגובה