האתר בהרצה! בקרוב - למעלה מ 1,000 מתכונים חדשים וכתבות תוכן!

פסטה עם ירקות בסגנון אסייתי במחבת אחת

4-6 מנות

זמן הכנה:
10 דק'
זמן הכנה כולל:
30 דק'

רמת קושי: קלה

פרווה

הכינו ארוחה בסגנון אסייתי תוך 30 דקות בלבד עם מנת הפסטה הפיקנטית הזו. ניתן להגיש אותה כמנה עיקרית צמחונית, להוסיף שאריות עוף יחד עם הירקות, או לשלב קוביות טופו בסוף הבישול.

כדי לחסוך בזמן ההכנה, ניתן לחתוך את כל הירקות מראש, לאחסן במקרר בכלי סגור ולהשתמש בהם למחרת.

מצרכים

  • 3 כפות מיסו לבן
  • 1/4 כוס רוטב סויה
  • 1 כף חומץ אורז טבעי
  • 2 כפיות סריראצ’ה
  • 1 כף ג'ינג'ר טרי מגורר, 3/4 כפית ג'ינג'ר טחון או 3 קוביות ג'ינג'ר קפוא, מופשרות
  • 2 שיני שום, כתושות
  • 6 בצל ירוק, פרוס
  • 1 כוס אפונת שלג פרוסה
  • 1/2 כוס אפונה
  • 1 כוס אדממה קלופה
  • 1/2 1 כוסות גזר מגורר (כ-2 גדולים)
  • 450 גרם ספגטי מחיטה מלאה יבש
  • 41/2 כוסות ציר ירקות
  • 1 כפית מלח גס
  • 1/2 כפית פלפל שחור גרוס טרי
  • 1 כף שומשום, לקישוט

אופן ההכנה

1.

במחבת סוטאז' גדולה עם מכסה , טורפים יחד את המיסו, רוטב הסויה, חומץ האורז, הסריראצ’ה, הג'ינג'ר והשום.

2.

מוסיפים את הבצל הירוק, אפונת השלג, האפונה, האדממה, הגזר, הספגטי, ציר הירקות, המלח והפלפל.

3.

מכסים ומבשלים על אש בינונית במשך 15–20 דקות, תוך ערבוב מדי פעם, עד שהפסטה מוכנה והנוזלים נספגים ברובם. מתחילים לבדוק את מידת העשייה לאחר כ-10 דקות.

4.

מערבבים היטב כדי לפזר את הרוטב והירקות באופן אחיד. מקשטים בשומשום.

קרדיט צילום: ג'יימי גלר

מתכונים נוספים

ספגטי מחיטה מלאה עם גבינת עזים

פטוצ'יני אלפרדו עם אפונה

פסטה פאייה במחבת אחת

פסטה עם פסטו ארוגולה ואגוזי מלך

רוטב פסטה

פסטה פפרדלה עם חמאה חומה, צימוקים וקייל מוקפץ

פסטה אדומה שילדים אוהבים

פסטה אלפרדו בגירסה בריאה יותר

פסטה מוקרמת כמו במסעדות

פסטה פפיונים עם טופו

תגובות

אין תגובות, תהיו הראשונים להגיב!

הוספת תגובה

דילוג לתוכן