האתר בהרצה! יש לכם שאלה על מתכון? כיתבו לנו בתגובות . מענה תוך 24 שעות

חיפוש
חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

פסטה פסטו עם עוף

4

מנות

זמן הכנה:
5 דק'
זמן הכנה כולל:
27 דק'

רמת קושי: קלה

בשרי

פסטו מוסיף צבע ורעננות לכל מנה , וכמובן טעם! אם תכינו צנצנת של פסטו, אפשר אפילו להקפיא אותו , להוציא ולשלב לפי הצורך בארוחות מהירות כמו המתכון הזה . ואם אתם ממש מחפשים קיצורי דרך – השתמשו עם פסטו קנוי:)

מצרכים

פסטו (כמות של כוס אחת)
  • 2 כוסות עלי בזיליקום דחוסים
  • 3 שיני שום, כתושות
  • 3 כפות צנוברים
  • 1 כפית מלח גס
  • 1/2 כוס שמן זית כתית מעולה
פסטה
  • 1 כף שמן זית
  • 4 חזה עוף ללא עצם וללא עור (כ-900 גרם), חתוכים לקוביות בגודל 2.5 ס"מ
  • 1 כוס פסטו
  • 2 חבילות (255 גרם כל אחת) אטריות בסגנון , מבושלות לפי הוראות האריזה ומסוננות

אופן ההכנה

1.

פסטו: במעבד מזון שמים את הבזיליקום, השום, הצנוברים והמלח. מפעילים בפולסים לקיצוץ גס. תוך כדי עיבוד, מוסיפים בהדרגה את שמן הזית, עוצרים מדי פעם כדי לגרד את הדפנות. מערבבים עד שהתערובת אחידה אך לא חלקה לגמרי. מניחים בצד.

2.

פסטה: מחממים שמן במחבת רחבה על אש בינונית-נמוכה. מוסיפים את העוף ומבשלים במשך 8–10 דקות, עד שהוא מזהיב ומתבשל לחלוטין.

3.

מוסיפים את הפסטו ומבשלים עוד 1–2 דקות על אש נמוכה.

4.

מערבבים עם האטריות עד שהן מצופות היטב ברוטב.

קרדיט צילום: ג'יימי גלר

מתכונים נוספים

לזניית קישואים וגבינות

ספגטי מחיטה מלאה עם גבינת עזים

פטוצ'יני אלפרדו עם אפונה

פסטה עם ירקות בסגנון אסייתי במחבת אחת

פסטה פאייה במחבת אחת

פסטה עם פסטו ארוגולה ואגוזי מלך

רוטב פסטה

פסטה פפרדלה עם חמאה חומה, צימוקים וקייל מוקפץ

פסטה אדומה שילדים אוהבים

פסטה אלפרדו בגירסה בריאה יותר

תגובות

אין תגובות, תהיו הראשונים להגיב!

הוספת תגובה

דילוג לתוכן