האתר בהרצה! בקרוב - למעלה מ 1,000 מתכונים חדשים וכתבות תוכן!

פסטה פפרדלה עם חמאה חומה, צימוקים וקייל מוקפץ

4

מנות

זמן הכנה:
7 דק'
זמן הכנה כולל:
30 דק'

רמת קושי: קלה

חלבי

החמאה החומה היא הכוכבת האמיתית במנת הפסטה המהירה והקלה הזו. אפשר להחליף את הפפרדלה בכל צורת פסטה אחרת שאתהם אוהבים.

מצרכים

  • 115 גרם חמאה
  • 450 גרם פסטה פפרדלה לא מבושלת או כל צורת פסטה אהובה
  • 1/2 כוס צימוקים
  • 2 כוסות קייל קצוץ
  • מלח גס
  • פלפל שחור גרוס טרי
  • לקישוט: פרמזן מגורד, פטרוזיליה קצוצה

אופן ההכנה

1.

ממיסים את החמאה בסיר גדול על אש בינונית. מבשלים במשך 5–7 דקות עד שהחמאה מקבלת גוון חום אגוזי וריח עשיר.

2.

מבשלים את הפסטה עד למרקם אל דנטה (הפסטה צריכה להיות מעט נגיסה ולא רכה מדי). מסננים אך לא שוטפים.

3.

מחזירים את הפסטה לסיר ומערבבים עם החמאה החומה, הצימוקים והקייל.

4.

מבשלים במשך 5–7 דקות נוספות, עד שהקייל מתרכך אך שומר על צבעו הירוק הכהה. מתבלים במלח ופלפל.

5.

מעבירים את הפסטה לכלי הגשה ומקשטים בפרמזן מגורד ופטרוזיליה קצוצה.

קרדיט צילום: ג'יימי גלר

מתכונים נוספים

ספגטי מחיטה מלאה עם גבינת עזים

פטוצ'יני אלפרדו עם אפונה

פסטה עם פסטו ארוגולה ואגוזי מלך

פסטה אלפרדו בגירסה בריאה יותר

פסטה מוקרמת כמו במסעדות

סלט פסטה עם אורזו, עגבניות וגבינת פטה

פסטה רוזה בסיר אחד

פסטה פפרדלה ברוטב שמנת סלמון ושום שמיר

פסטה שמנת טריאקי

תגובות

אין תגובות, תהיו הראשונים להגיב!

הוספת תגובה

דילוג לתוכן