קוגל אננס מתקתק וטעים שמושלם לפסח וגם במהלך השנה. שימו לב: ייתכן שיהיה צורך להוסיף עוד קמח תפוחי אדמה לבלילה; מוסיפים כף אחת בכל פעם עד שהקוגל מגיע למרקם סמיך שניתן לציקה.
מצרכים
4 ביצים
1/2 כוס שמן
1/2 כוס סוכר
4 כפות שטוחות קמח תפוחי אדמה
1 כפית תמצית וניל
1 כפית אבקת אפייה
1 קופסת שימורי (560 גרם) אננס, מסונן מהנוזלים ומרוסק (שווה ערך ל-10 טבעות אננס ללא ליבה, מרוסקות)
אין תגובות, תהיו הראשונים להגיב!