פשטידת אננס לפסח

6

מנות

זמן הכנה

5 דק

זמן כולל

45 דק

רמת קושי: קלה

פרווה

קוגל אננס מתקתק וטעים שמושלם לפסח וגם במהלך השנה.
שימו לב: ייתכן שיהיה צורך להוסיף עוד קמח תפוחי אדמה לבלילה; מוסיפים כף אחת בכל פעם עד שהקוגל מגיע למרקם סמיך שניתן לציקה.

מצרכים

  • 4 ביצים
  • 1/2 כוס שמן
  • 1/2 כוס סוכר
  • 4 כפות שטוחות קמח תפוחי אדמה
  • 1 כפית תמצית וניל
  • 1 כפית אבקת אפייה
  • 1 קופסת שימורי (560 גרם) אננס, מסונן מהנוזלים ומרוסק (שווה ערך ל-10 טבעות אננס ללא ליבה, מרוסקות)
  • טבעות אננס שלמות לקישוט

אופן ההכנה

1.

מחממים תנור ל-180 מעלות.

2.

שמים בקערה את הביצים, השמן, הסוכר, קמח תפוחי האדמה, תמצית הווניל ואבקת האפייה, ומערבבים היטב.

3.

מוסיפים את האננס המרוסק. אם הצטבר נוזל מאז ריסוק האננס – מסננים אותו.

4.

מעבירים את התערובת לתבנית עגולה בקוטר 22 ס''מ. מקשטים למעלה בטבעות אננס שלמות.

5.

אופים במשך 40 דקות או עד שהקוגל זהוב.

תודה לטובי אש על המתכון!

קרדיט צילום: ג'יימי גלר

מתכונים נוספים

קוגל תפוחי אדמה במחבת

קוגל חלה

פאי רועים בגרסה בריאה

פריטטה ים תיכונית

פשטידת פלפלים קלויים וגבינה

פשטידת ירקות מכל הבא ליד

פשטידת ברוקולי

קוגל אטריות ביצים

מאפינס פריטטה עם ברוקולי וצ'דר

קיש ברוקולי דל שומן

תגובות

אין תגובות, תהיו הראשונים להגיב!

הוספת תגובה

דילוג לתוכן