האתר בהרצה! יש לכם שאלה על מתכון? כיתבו לנו בתגובות . מענה תוך 24 שעות

חיפוש
חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

פשטידת ברוקולי

8

מנות

זמן הכנה:
5 דק'
זמן הכנה כולל:
1 שעות ו25 דק'

רמת קושי: קלה

פרווה

מצרכים

  • 1 שקית (900 גרם) פרחי ברוקולי קפוא, מופשר מסונן וחתוך לחתיכות
  • 1 כוס מיונז לייט
  • 4 ביצים
  • 1/4 כפית פלפל שחור גרוס
  • 1/2 1 כפיות מלח גס
  • מעט פתיתי פלפל אדום

אופן ההכנה

1.

מחממים תנור ל 190 מעלות ומשמנים בנדיבות תבנית עגולה בקוטר 22 ס"מ.

2.

בקערה גדולה מערבבים היטב את הברוקולי עם המיונז, ביצים, מלח, ופלפלים.

3.

שופכים את התערובת לתבנית המוכנה.

4.

אופים במשך שעה ו-15 דקות, או עד שהפשטידה מתייצבת והקצוות מזהיבים.

קרדיט צילום: ג'יימי גלר

מתכונים נוספים

קוגל תפוחי אדמה במחבת

פשטידת אננס לפסח

קוגל חלה

פאי רועים בגרסה בריאה

פריטטה ים תיכונית

פשטידת פלפלים קלויים וגבינה

פשטידת ירקות מכל הבא ליד

קוגל אטריות ביצים

מאפינס פריטטה עם ברוקולי וצ'דר

קיש ברוקולי דל שומן

תגובות

אין תגובות, תהיו הראשונים להגיב!

הוספת תגובה

דילוג לתוכן