האתר בהרצה! יש לכם שאלה על מתכון? כיתבו לנו בתגובות . מענה תוך 24 שעות

חיפוש
חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

פשטידת ירקות מכל הבא ליד

8

מנות

זמן הכנה:
10 דק'
זמן הכנה כולל:
1 שעות ו10 דק'

רמת קושי: קלה

פרווה

מבוסס על המתכון הפופולארי שלי לפשטידת ברוקולי, הנה המתכון לגרסה עם ירקות "מכל הבא ליד" – או במילים פשוטות יותר, הירקות שכבר יש לכם בבית:) הפשטידה בעצם מורכבת מ-2 מצרכים בסיסיים: ביצים ומיונז, והוספה של הירקות שבחרתם. אני השתמשתי עם פלפלים, בצל, תרד קפוא שהופשר, וכרובית. אפשר גם להוסיף פטריות, תרד טרי, וכל ירק שאתם אוהבים. שימו לב שאם בחרתם להוסיף בצל ופטריות עדיף לטגן אותם מעט מראש, אך שאר הירקות לא צריכים טיגון.

מצרכים

  • 900 גרם תערובת ירקות לבחירה, חתוכים ( בצל, פלפלים, תרד, פטריות, כרובית, ברוקולי, קייל, מנגולד, גזר, וכו)
  • 1 כוס מיונז דל
  • 4 ביצים
  • 1/2 1 כפיות מלח גס
  • 1/4 כפית פלפל שחור גרוס
  • מעט פתיתי פלפל אדום

אופן ההכנה

1.

מחממים תנור ל 190 מעלות ומשמנים בנדיבות תבנית ריבועית/ אובלית / או עגולה בקוטר 22 ס"מ.

2.

בקערה גדולה מערבבים היטב את הירקות עם המיונז, ביצים, מלח, ופלפלים.

3.

שופכים את התערובת לתבנית המוכנה.

4.

אופים במשך שעה, או עד שהפשטידה מתייצבת והקצוות מזהיבים.

קרדיט צילום: ג'יימי גלר

מתכונים נוספים

קוגל תפוחי אדמה במחבת

פשטידת אננס לפסח

קוגל חלה

פאי רועים בגרסה בריאה

פריטטה ים תיכונית

פשטידת פלפלים קלויים וגבינה

פשטידת ברוקולי

קוגל אטריות ביצים

מאפינס פריטטה עם ברוקולי וצ'דר

קיש ברוקולי דל שומן

תגובות

אין תגובות, תהיו הראשונים להגיב!

הוספת תגובה

דילוג לתוכן