
8
מנות
זמן הכנה:
10 דק'
10 דק'
זמן הכנה כולל:
1 שעות ו10 דק'
1 שעות ו10 דק'
רמת קושי: קלה
פרווה
מבוסס על המתכון הפופולארי שלי לפשטידת ברוקולי, הנה המתכון לגרסה עם ירקות "מכל הבא ליד" – או במילים פשוטות יותר, הירקות שכבר יש לכם בבית:) הפשטידה בעצם מורכבת מ-2 מצרכים בסיסיים: ביצים ומיונז, והוספה של הירקות שבחרתם. אני השתמשתי עם פלפלים, בצל, תרד קפוא שהופשר, וכרובית. אפשר גם להוסיף פטריות, תרד טרי, וכל ירק שאתם אוהבים.
שימו לב שאם בחרתם להוסיף בצל ופטריות עדיף לטגן אותם מעט מראש, אך שאר הירקות לא צריכים טיגון.
מצרכים
- 900 גרם תערובת ירקות לבחירה, חתוכים ( בצל, פלפלים, תרד, פטריות, כרובית, ברוקולי, קייל, מנגולד, גזר, וכו)
- 1 כוס מיונז דל
- 4 ביצים
- 1/2 1 כפיות מלח גס
- 1/4 כפית פלפל שחור גרוס
- מעט פתיתי פלפל אדום
אופן ההכנה
1.
מחממים תנור ל 190 מעלות ומשמנים בנדיבות תבנית ריבועית/ אובלית / או עגולה בקוטר 22 ס"מ.
2.
בקערה גדולה מערבבים היטב את הירקות עם המיונז, ביצים, מלח, ופלפלים.
3.
שופכים את התערובת לתבנית המוכנה.
4.
אופים במשך שעה, או עד שהפשטידה מתייצבת והקצוות מזהיבים.
קרדיט צילום: ג'יימי גלר
אין תגובות, תהיו הראשונים להגיב!