תמיד כדאי להוסיף את ציפוי השוקולד העשיר והטעים הזה מעל הכל. בתמונה אתם יכולים לראות שציפינו את הדונאטס שלנו בציפוי הטעים הזה, אבל הציפוי מעולה גם על עוגות ועוגיות.
מצרכים
115 גרם שוקולד מריר, קצוץ
1/2 כוס שמנת מתוקה (120 מ"ל)
2 כפות חמאה רכה בטמפרטורת החדר
1 כפית תמצית וניל
אופן ההכנה
1.
מניחים את השוקולד הקצוץ בקערה בינונית. מחממים את השמנת במחבת על אש נמוכה עד שהיא מתחממת ומעלה אדים, אך לא מגיעה לרתיחה.
2.
יוצקים את השמנת החמה על השוקולד וממתינים 10 דקות.
3.
מוסיפים את החמאה ותמצית הווניל, מערבבים עד שהמרכיבים מתאחדים והתערובת חלקה ושוקולדית.
אין תגובות, תהיו הראשונים להגיב!