קאפקייקס שוקולד שתמיד מצליחים

זמן הכנה

7 דק

זמן כולל

37 דק

רמת קושי: קלה

פרווה

אי אפשר לטעות או לפשל עם המתכון הזה! הקאפקייקס האלה עשירים, שוקולדיים, קרמיים, לחים וכל כך קלים להכנה! ניתן להוסיף כל ציפוי שאתם אוהבים מלמעלה. המתכון מתאים גם כעוגה – פשוט אופים למשך 15 דקות נוספות.

מצרכים

  • 1 כוס סוכר
  • 3/4 1 כוסות קמח
  • 3/4 כוס קקאו
  • 1/2 1 כפיות סודה לשתייה
  • 1/2 1 כפיות אבקת אפייה
  • 1 כפית מלח 1 כוס חלב שקדים
  • 1/2 כוס שמן זית כתית מעולה
  • 2 כפיות תמצית וניל
  • 2 ביצים
  • 1 כוס מים רותחים

אופן ההכנה

1.

מחממים את התנור ל-175 מעלות, ומרפדים תבנית מאפינס בעטרות נייר / או מרססים בשמן זית.

2.

מוסיפים את כל המצרכים חוץ מהמים הרותחים לקערה גדולה .

3.

מערבבים היטב ומקפלים את המים החמים אל תוך הבלילה בהדרגה. הבלילה תהיה נוזלית מאוד.

4.

מוזגים את הבלילה כמעט עד הסוף של כל שקע מאפינס.

5.

אופים במשך 30 דקות.

זיסי היא שפית ומפתחת מתכונים, ובעלת BRUNCH, פוד טראק בוטיקי בהרי ירושלים.

מתכונים נוספים

סלט אבוקדו

בראוני בייטס – ביסים של בראוניז שוקולד

סופלה שוקולד ללא מיקסר מ-5 מצרכים בלבד!

מאפינס אוכמניות בריאים

תגובות

אין תגובות, תהיו הראשונים להגיב!

הוספת תגובה

דילוג לתוכן