האתר בהרצה! יש לכם שאלה על מתכון? כיתבו לנו בתגובות . מענה תוך 24 שעות

חיפוש
חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

קוגל אטריות ביצים

8

מנות

זמן הכנה:
5 דק'
זמן הכנה כולל:
1 שעות ו5 דק'

רמת קושי: קלה

פרווה

קוגל האיטריות הקלאסי הזה שמתובל במלח ופלפל הוא תוספת פשוטה שניתן להגיש חם או קר. שימו לב: הקוגל נאפה בתנור במשך שעה, ולכן כשמבשלים את האיטריות יש להרתיח אותם למספר דקות בלבד, ולא לבשל בישול מלא.

מצרכים

  • תרסיס שמן
  • 3 ביצים
  • 1 כפית גדושה מלח
  • 1/2 כפית פלפל שחור
  • 220 גרם אטריות ביצים, מבושלות (לא לגמרי, ראה לעיל)
  • 60 גרם מרגרינה, חתוכה לקוביות קטנות

אופן ההכנה

1.

מחממים תנור ל 180 מעלות ומשמנים תבנית ריבועית או עגולה  בקוטר 22 ס"מ.

2.

טורפים את הביצים ומוסיפים את המלח ופלפל.

3.

מוסיפים את האיטריות וקוביות המרגרינה ומערבבים היטב.

שופכים את התערובת לתבנית המוכנה.

4.

אופים במשך 45 דקות עד לשעה.

קרדיט צילום: ג'יימי גלר

מתכונים נוספים

קוגל תפוחי אדמה במחבת

פשטידת אננס לפסח

קוגל חלה

פאי רועים בגרסה בריאה

פריטטה ים תיכונית

פשטידת פלפלים קלויים וגבינה

פשטידת ירקות מכל הבא ליד

פשטידת ברוקולי

מאפינס פריטטה עם ברוקולי וצ'דר

קיש ברוקולי דל שומן

תגובות

אין תגובות, תהיו הראשונים להגיב!

הוספת תגובה

דילוג לתוכן