קישואים בסגנון איטלקי

4

מנות

זמן הכנה

6 דק

זמן כולל

21 דק

רמת קושי: קלה

פרווה

תוספת הירקות הבריאה הזו היא הליווי המושלם לכל ארוחה.

רוצים להוסיף עוד טעם וצבע? הקפיצו קופסה של פטריות טריות או משומרות, פרוסות ו/ או רצועות פלפל אדום. תבלו בתוספת של שום, אורגנו, מלח ופלפל לפי הטעם – והתוצאה תהיה חגיגה על הצלחת.

מצרכים

  • 2 כפות שמן זית
  • 1 בצל, קצוץ גס
  • 2 קישואים, פרוסים דק
  • 2 כפיות שום כתוש מוכן
  • 1/2 כפית אורגנו יבש מרוסק
  • 1/2 כפית מלח
  • 1/2 כפית פלפל

אופן ההכנה

1.

מחממים שמן זית במחבת גדולה על אש בינונית.

2.

מוסיפים את הבצל ומטגנים כ-2 דקות.

3.

מוסיפים את הקישואים, השום, האורגנו, המלח והפלפל, וממשיכים לטגן כ-3 דקות נוספות.

4.

מנמיכים את האש, מכסים את המחבת ומבשלים כ-10 דקות. מגישים מיד.

קרדיט צילום: ג'יימי גלר

מתכונים נוספים

שומר צלוי עם קריספי קינואה

מגש ירקות צלויים

גזר חריף בסגנון האסלבק

סלט תירס קייצי

פטריות ממולאות בעגבניות מיובשות וגבינת ברי

קליפות ירקות צלויות – מושלם לשאריות מבישולי פסח:)

סלט מלפפונים ושמיר מרענן

חצאי בצל מקורמלים

סלט פנצנלה

כרוב סגול שאי אפשר להפסיק לנשנש

תגובות

אין תגובות, תהיו הראשונים להגיב!

הוספת תגובה

דילוג לתוכן