האתר בהרצה! יש לכם שאלה על מתכון? כיתבו לנו בתגובות . מענה תוך 24 שעות

חיפוש
חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

קישואים בסגנון איטלקי

4

מנות

זמן הכנה:
6 דק'
זמן הכנה כולל:
21 דק'

רמת קושי: קלה

פרווה

תוספת הירקות הבריאה הזו היא הליווי המושלם לכל ארוחה.

רוצים להוסיף עוד טעם וצבע? הקפיצו קופסה של פטריות טריות או משומרות, פרוסות ו/ או רצועות פלפל אדום. תבלו בתוספת של שום, אורגנו, מלח ופלפל לפי הטעם – והתוצאה תהיה חגיגה על הצלחת.

מצרכים

  • 2 כפות שמן זית
  • 1 בצל, קצוץ גס
  • 2 קישואים, פרוסים דק
  • 2 כפיות שום כתוש מוכן
  • 1/2 כפית אורגנו יבש מרוסק
  • 1/2 כפית מלח
  • 1/2 כפית פלפל

אופן ההכנה

1.

מחממים שמן זית במחבת גדולה על אש בינונית.

2.

מוסיפים את הבצל ומטגנים כ-2 דקות.

3.

מוסיפים את הקישואים, השום, האורגנו, המלח והפלפל, וממשיכים לטגן כ-3 דקות נוספות.

4.

מנמיכים את האש, מכסים את המחבת ומבשלים כ-10 דקות. מגישים מיד.

קרדיט צילום: ג'יימי גלר

מתכונים נוספים

קליפות ירקות צלויות – מושלם לשאריות מבישולי פסח:)

סלט מלפפונים ושמיר מרענן

חצאי בצל מקורמלים

סלט פנצנלה

כרוב סגול שאי אפשר להפסיק לנשנש

סלט פנצנלה עם שאריות חלה

סלט עגבניות עם בזיליקום וצנוברים

לצ'ו

סלט חלומי כשמו כן הוא

גזר גמדי מבושל עם שמיר

תגובות

אין תגובות, תהיו הראשונים להגיב!

הוספת תגובה

דילוג לתוכן