תוספת הירקות הבריאה הזו היא הליווי המושלם לכל ארוחה.
רוצים להוסיף עוד טעם וצבע? הקפיצו קופסה של פטריות טריות או משומרות, פרוסות ו/ או רצועות פלפל אדום. תבלו בתוספת של שום, אורגנו, מלח ופלפל לפי הטעם – והתוצאה תהיה חגיגה על הצלחת.
מצרכים
2 כפות שמן זית
1 בצל, קצוץ גס
2 קישואים, פרוסים דק
2 כפיות שום כתוש מוכן
1/2 כפית אורגנו יבש מרוסק
1/2 כפית מלח
1/2 כפית פלפל
אופן ההכנה
1.
מחממים שמן זית במחבת גדולה על אש בינונית.
2.
מוסיפים את הבצל ומטגנים כ-2 דקות.
3.
מוסיפים את הקישואים, השום, האורגנו, המלח והפלפל, וממשיכים לטגן כ-3 דקות נוספות.
4.
מנמיכים את האש, מכסים את המחבת ומבשלים כ-10 דקות. מגישים מיד.
אין תגובות, תהיו הראשונים להגיב!