קישואים בסגנון איטלקי

4

מנות

זמן הכנה

6 דק

זמן כולל

21 דק

רמת קושי: קלה

פרווה

תוספת הירקות הבריאה הזו היא הליווי המושלם לכל ארוחה.

רוצים להוסיף עוד טעם וצבע? הקפיצו קופסה של פטריות טריות או משומרות, פרוסות ו/ או רצועות פלפל אדום. תבלו בתוספת של שום, אורגנו, מלח ופלפל לפי הטעם – והתוצאה תהיה חגיגה על הצלחת.

מצרכים

  • 2 כפות שמן זית
  • 1 בצל, קצוץ גס
  • 2 קישואים, פרוסים דק
  • 2 כפיות שום כתוש מוכן
  • 1/2 כפית אורגנו יבש מרוסק
  • 1/2 כפית מלח
  • 1/2 כפית פלפל

אופן ההכנה

1.

מחממים שמן זית במחבת גדולה על אש בינונית.

2.

מוסיפים את הבצל ומטגנים כ-2 דקות.

3.

מוסיפים את הקישואים, השום, האורגנו, המלח והפלפל, וממשיכים לטגן כ-3 דקות נוספות.

4.

מנמיכים את האש, מכסים את המחבת ומבשלים כ-10 דקות. מגישים מיד.

קרדיט צילום: ג'יימי גלר

מתכונים נוספים

לפת ערמונים ותפוחים בבישול ארוך

שומר צלוי עם קריספי קינואה

מגש ירקות צלויים

גזר חריף בסגנון האסלבק

סלט תירס קייצי

פטריות ממולאות בעגבניות מיובשות וגבינת ברי

קליפות ירקות צלויות – מושלם לשאריות מבישולי פסח:)

סלט מלפפונים ושמיר מרענן

חצאי בצל מקורמלים

סלט פנצנלה

תגובות

אין תגובות, תהיו הראשונים להגיב!

הוספת תגובה

דילוג לתוכן