פעם הייתי מכינה קיש עם הרבה חלב במקום שמנת וכמה שפחות גבינה כדי לשמור על וריאציה בריאה, ולאחרונה גיליתי יוגורט יווני. התוצאה שמתקבלת כאן עשירה יותר בחלבון ובטעם, בפחות קלוריות .
אני מכינה את הפשטידה ללא קראסט ואופה ישירות בתבנית, אבל אתם לגמרי יכולים להוסיף את הקראסט האהוב עליכם ( כמו בתמונה).
מצרכים
1 פאונד ברוקולי , קצוץ גס
8 ביצים
½ כוס יוגורט יווני
1 כפית מלח
1 כפית אבקת שום
¼ כוס בצל ירוק , קצוץ
1 כוס גבינת צ'דר מגורדת
אופן ההכנה
1.
מחממים תנור ל 190 מעלות. משמנים קלות כלי לפאי או מכינים את הקראסט.
2.
בקערה בינונית טורפים את הביצים עם היוגורט עד לקבלת מרקם חלק. מוסיפים ברוקולי, מלח, אבקת שום, בצל ירוק וגבינה ומערבבים.
3.
שופכים את התערובת לכלי המוכן ואופים כ 40 דקות או עד שהמרכז נראה זהוב ויציב.
אין תגובות, תהיו הראשונים להגיב!