12 כדורי קניידלך זמן הכנה: 10 דק' זמן הכנה כולל: 40 דק' רמת קושי: קלה פרווה מצרכים 4 ביצים 1/2 כוס סודה 1/3 כוס שמן זית 1 כוס קמח מצה אופן ההכנה 1. בקערה בינונית טורפים את הביצים עם מזלג במשך 30 עד 60 שניות. 2. מוסיפים את הסודה והשמן זית וטורפים יחד 15 עד 30 שניות נוספות. 3. מוסיפים את קמח המצה ומערבבים בעדינות רק עד שהתערובת מתאחדת (יש להימנע מערבוב יתר). מכסים ומכניסים למקרר למשך 30 דקות או עד שהתערובת מתייצבת. 4. בסיר בינוני מביאים 3 ליטר מים מומלחים לרתיחה חזקה ומנמיכים את האש לביעבוע קל. 5. בידיים רטובות או משומנות קלות, לוקחים כף מהתערובת, ומגלגלים בעדינות לכדורים בקוטר של כ-2.5 ס"מ. 6. מכניסים את הכדורים בזהירות אחד אחד למי המלח המבעבעים. מכסים את הסיר ומבשלים 30 עד 40 דקות. 7. מגישים בקערות מרק עם המרק האהוב עליכם או עם ציר מרק לבחירתכם.
אין תגובות, תהיו הראשונים להגיב!