האתר בהרצה! בקרוב - למעלה מ 1,000 מתכונים חדשים וכתבות תוכן!

קעריות משוקולד להגשת קינוחים

8

מנות

זמן הכנה:
10 דק'
זמן הכנה כולל:
1 שעות

רמת קושי: קלה

פרווה

הגשת קינוח בכלי אכיל מוסיפה נגיעה בלתי נשכחת לכל ארוחה! כוסות סיליקון ובלונים היו שני הפריטים הזולים שהשתמשנו בהם להכנת שתי כוסות קינוח שוקולד בצורות שונות. תבניות הסיליקון מעולות כדי להכין קעריות קטנות יותר שמושלם בשביל מוס וכו' , בדר"כ ניתן למצוא תבניות בגדלים שונים. אך אם רוצים להכין "כלי" גדול יותר, ניתן להשתמש ב— בלון! שתפו את הילדים בהכנת הקערות, עיקבו אחר ההוראות , ותהנו מהתוצאה:) ניתן למלא את קעריות השוקולד במוס, סלט פירות, גלידה, ועוד.

מצרכים

  • 1 כוס שוקולד ( חפיסות שוקולד קצוצות או שוקולד צ'יפס)

אופן ההכנה

1.

כוסות שוקולד:  ממיסים 1 כוס שוקולד בקערה עמידה בחום, המונחת מעל סיר עם מים מבעבעים קלות (לחלופין, ניתן להמיס בפולסים במיקרוגל).

2.

בעזרת מברשת סיליקון מצפים את פנים השקעים בתבנית הסיליקון שבחרתם ( מומלץ להתשמש עם גודל סטנדרטי של תבנית מאפינס).

3.

מעבירים למקרר להתייצבות.

4.

חוזרים על פעולת המריחה בשוקולד המומס פעם נוספת.

חשוב לאפשר לשוקולד להתייצב ורק אז להוסיף שכבה נוספת, כדי לשמור על יציבות הכוסות.

5.

מעבירים למקרר להתייצבות.

שומרים בכלי מכוסה במקרר עד להגשה.

1.

קערות שוקולד: ממיסים 1 כוס שוקולד בקערה עמידה בחום, המונחת מעל סיר עם מים מבעבעים קלות (לחלופין, ניתן להמיס בפולסים במיקרוגל).

 

2.

מנפחים בלונים לגודל הרצוי.

3.

טובלים את השליש התחתון של הבלון בשוקולד.

4.

מניחים את הבלון על מגש מרופד בנייר אפיה כשהצד הטבול פונה כלפי מטה.

5.

מעבירים למקרר להתייצבות.

6.

חוזרים על תהליך הטבילה בשוקולד המומס עם כל הבלונים.

7.

מעבירים שוב למקרר להתייצבות.

8.

מפוצצים את הבלון, ונשארת קערת השוקולד.

קרדיט צילום: ג'יימי גלר

מתכונים נוספים

שברי שוקולד עם פיסטוקים ושקדים מלוחים

גרנולה קוקוס

שברי שוקולד לבן

פחזניות

ציפוי שוקולד מריר

כדורי טריקולד על בסיס פריך

רוטב קרמל מהיר

רוטב קרמל מלוח

קוביות פאדג' שוקולד

פונדו שוקולד חלבי מושלם

תגובות

אין תגובות, תהיו הראשונים להגיב!

הוספת תגובה

דילוג לתוכן