קערת אורז בסמטי לארוחת בוקר

1

מנות

זמן הכנה

5 דק

זמן כולל

7 דק

רמת קושי: קלה

פרווה

רוב האנשים בישראל לא חושבים לאכול אורז לארוחת הבוקר, אבל בארצות אחרות בעולם זה די פופולארי! לאורז במתכון הזה יש טעם קינמוני והוא מוגש עם פירות ויוגורט.

מצרכים

  • ½ כפית בהרט וקינמון
  • ¾ כוסות אורז בסמטי חום, מבושל
  • 2 כפות אגס חתוך לקוביות
  • 1 כף חמוציות
  • 1 כף יוגורט טבעי דל שומן
  • ½ כפית דבש

אופן ההכנה

1.

מפזרים את הבהרט מעל לאורז .

2.

מחממים את האורז במיקרוגל עד שנהיה חם, כדקה.

3.

מניחים מעל את האגסים, חמוציות, יוגורט ודבש .

קרדיט צילום: ג'יימי גלר

מתכונים נוספים

ברוסקטה קישואים

סלט פנצנלה

פוקאצ'ות

גביניות מלוחות

גרנולה קוקוס

טוסט כמו בחנויות

סטראטה – מאפינס איטלקי משאריות חלה

קסרול פרנץ' טוסט

פרנץ' טוסט בטעם סמור'ס

גרנולה עם שמן זית סילאן וסומאק

תגובות

אין תגובות, תהיו הראשונים להגיב!

הוספת תגובה

דילוג לתוכן