1 מנות זמן הכנה 5 דק זמן כולל 7 דק רמת קושי: קלה פרווה רוב האנשים בישראל לא חושבים לאכול אורז לארוחת הבוקר, אבל בארצות אחרות בעולם זה די פופולארי! לאורז במתכון הזה יש טעם קינמוני והוא מוגש עם פירות ויוגורט. מצרכים ½ כפית בהרט וקינמון ¾ כוסות אורז בסמטי חום, מבושל 2 כפות אגס חתוך לקוביות 1 כף חמוציות 1 כף יוגורט טבעי דל שומן ½ כפית דבש אופן ההכנה 1. מפזרים את הבהרט מעל לאורז . 2. מחממים את האורז במיקרוגל עד שנהיה חם, כדקה. 3. מניחים מעל את האגסים, חמוציות, יוגורט ודבש . קרדיט צילום: ג'יימי גלר
אין תגובות, תהיו הראשונים להגיב!