האתר בהרצה! בקרוב - למעלה מ 1,000 מתכונים חדשים וכתבות תוכן!

קרוטונים שאי אפשר להפסיק לנשנש!

מנות

זמן הכנה:
5 דק'
זמן הכנה כולל:
25 דק'

רמת קושי: קלה

פרווה

מצרכים

  • 1 חלה (עדיף שעבר עליה יום / או חלה מופשרת מהמקפיא)
  • 1/2 כוס שמן זית + עוד לפי הצורך
  • מלח ופלפל
  • מעט אבקת מרק פרווה
  • תבלינים לבחירה לפי הטעם:
  • זעתר / שומשום/ שום גבישי/ אורגנו יבש / טימין יבש ...

אופן ההכנה

1.

מחממים תנור ל 200 מעלות.

חותכים את החלה לקוביות בגודל הרצוי ( לא חשובה הסימטריות) ומניחים בקערה גדולה.

2.

מזלפים מעל את השמן זית ומערבבים עם הידיים (השמן ייספג מהר בלחם ולכן יש לעבוד בזריזות). כל חתיכות הלחם צריכות להיות מצופות בשמן! מוסיפים עוד שמן אם צריך.

3.

מוסיפים את התבלינים ומערבבים.

4.

מרפדים תבנית תנור גדולה בנייר אפיה, ומפזרים עליה את חתיכות הלחם.

מכניסים לתנור ואופים עד להשחמה.

5.

לאחר האפיה ממתינים עד שהקרוטונים מתקררים לגמרי לפני שמעבירים אותם לאחסון בקופסה אטומה כדי לשמור על הקריספיות.

חשוב לזכור שאין בקרוטונים הביתיים האלו חומרים מלאכותים מיצבים כמו שיש בקנויים, ולכן הם מתרככים מהר במרק / סלט. שימו לב להוסיף אותם למנה ממש בסמוך לאכילה!

מתכונים נוספים

מרק סלרי מוקרם

מרק כתום שלא תפסיקו לקבל עליו מחמאות

מרק קישואים קל

מרק פטריות קישואים ותפוחי אדמה

מרק שמנת ערמונים

מרק פיטריות מוקרם (אלפרדו)

מרק בצל חלומי

גרעיני דלעת קלויים

קניידלך ממולאים בעוף

מרק כרישה

תגובות

אין תגובות, תהיו הראשונים להגיב!

הוספת תגובה

דילוג לתוכן