חותכים את החלה לקוביות בגודל הרצוי ( לא חשובה הסימטריות) ומניחים בקערה גדולה.
2.
מזלפים מעל את השמן זית ומערבבים עם הידיים (השמן ייספג מהר בלחם ולכן יש לעבוד בזריזות). כל חתיכות הלחם צריכות להיות מצופות בשמן! מוסיפים עוד שמן אם צריך.
3.
מוסיפים את התבלינים ומערבבים.
4.
מרפדים תבנית תנור גדולה בנייר אפיה, ומפזרים עליה את חתיכות הלחם.
מכניסים לתנור ואופים עד להשחמה.
5.
לאחר האפיה ממתינים עד שהקרוטונים מתקררים לגמרי לפני שמעבירים אותם לאחסון בקופסה אטומה כדי לשמור על הקריספיות.
חשוב לזכור שאין בקרוטונים הביתיים האלו חומרים מלאכותים מיצבים כמו שיש בקנויים, ולכן הם מתרככים מהר במרק / סלט. שימו לב להוסיף אותם למנה ממש בסמוך לאכילה!
אין תגובות, תהיו הראשונים להגיב!