רליש תירס ואבוקדו

8

מנות

זמן הכנה

10 דק

זמן כולל

10 דק

רמת קושי: קלה

פרווה

סלט הרליש האמירקאי הזה הוא בדיוק מה שצריך כשמגישים המבורגרים או נקניקיות – קליל, צבעוני, ומפוצץ בטעם! מעולה גם כסלט מרענן בצד וגם כתוספת שתקפיץ כל ביס.

מצרכים

  • 1 כוס גרגרי תירס משימורים
  • 1/4 כוס בצל סגול קצוץ
  • 2 אבוקדו בשלים, קלופים, ללא גלעין וחתוכים לקוביות
  • מיץ מ-2 לימון או ליים
  • 1 כף שמן זית
  • 1/2 כפית מלח גס
  • 1/4 כפית אבקת שום
  • 1/4 כפית פלפל שחור גרוס טרי

אופן ההכנה

1.

בקערה בינונית מערבבים את התירס, הבצל והאבוקדו.

2.

בקערה קטנה טורפים יחד את מיץ הליים, שמן הזית, המלח, אבקת השום והפלפל.

3.

יוצקים את הרוטב על הסלט ומערבבים בעדינות עד שכל המרכיבים מצופים היטב.

4.

מגישים מיד כדי לשמור על המרקם  – כתוספת מעל המבורגרים, נקניקיות או דג על האש.

קרדיט צילום: ג'יימי גלר

מתכונים נוספים

סלט כרוב עם קראנץ' נודלס

אנטריקוט על האש עם גזר לבן קריספי

שיפודי בשר בתיבול מעורב ירושלמי

לחם שטוח על האש

מגש ירקות צלויים

סלט תירס קייצי

כרוב סגול שאי אפשר להפסיק לנשנש

חומוס שום צלוי עם פיתה צ'יפס

בננה על האש בסגנון ס'מורס

סלט גזר וכרוב מוחמץ

תגובות

אין תגובות, תהיו הראשונים להגיב!

הוספת תגובה

דילוג לתוכן