האתר בהרצה! בקרוב - למעלה מ 1,000 מתכונים חדשים וכתבות תוכן!

רסק תפוחים ביתי

4

כוסות

זמן הכנה:
5 דק'
זמן הכנה כולל:
45 דק'

רמת קושי: קלה

פרווה

כמו לכל מאכל ביתי, לרסק התפוחים הזה יש טעם טרי וחי. אתם אלה ששולטים במה שנכנס לסיר – מאיכות התפוחים ועד לכמות התבלינים – בשונה מרסק תפוחים קנוי.אז קבלו את המתכון הטהור והבריא הזה, ללא ממתיקים ותוספים משמרים. ניתן לשמור את שאריות הרסק בכלי אטום, במקרר עד 3 ימים או להקפיא עד חודשיים.

רסק תפוחים מתאים כתוספת ללביבות, להכנת שייקים, כנשנוש, או כתוספת לפנקייקים.

מצרכים

  • 6 תפוחים יציבים , קלופים, מגולענים וחתוכים לקוביות בגודל 2.5 ס"מ
  • 2 כפות מיץ לימון
  • 1 מקל קינמון (אופציונלי)
  • קורט מלח ים
  • 1/2 כוס מים

אופן ההכנה

1.

מבשלים את התפוחים, מיץ הלימון, מקל הקינמון (אם משתמשים), מלח הים והמים בסיר בינוני על חום בינוני-נמוך, תוך ערבוב מדי פעם, במשך 30 עד 40 דקות, עד שהתפוחים מתרככים ומתפרקים לרסק סמיך.

( לחלופין, ניתן לבשל את כל המצרכים בסיר בישול איטי על מצב נמוך (LOW) למשך 4 שעות, תוך ערבוב פעם או פעמיים במהלך הבישול.)

 

2.

מצננים את רסק התפוחים, ומעבירים למיכל מכוסה.

אחסון: בכלי אטום, במקרר עד 3 ימים או בהקפאה עד חודשיים.

קרדיט צילום: ג'יימי גלר

מתכונים נוספים

אגסים מבושלים בתפוז וג'ינג'ר

משמשים מסוכרים

פרנץ' טוסט אישי אפוי עם בננות מקורמלות

פירות צלויים עם שמן זית וגלידה

פונדו שוקולד פרווה ביתי

תגובות

  1. רחלי20:2913/02/2025
    מצאנו את עצמנו כל המשפחה (כולל התינוקת) נהנים מהמתכון הבריא והפשוט הזה תודה!
    • מערכת מניו21:0113/02/2025
      תודה ששיתפת, אנחנו שמחים שהכנתם ונהנתם!

הוספת תגובה

דילוג לתוכן