האתר בהרצה! יש לכם שאלה על מתכון? כיתבו לנו בתגובות . מענה תוך 24 שעות

חיפוש
חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

שברי שוקולד לבן

8-10 מנות

זמן הכנה:
5 דק'
זמן הכנה כולל:
10 דק'

רמת קושי: קלה

פרווה

שברי השוקולד היפהפיים האלה משלבים פירות יבשים ואגוזים לתוצאה אלגנטית אך פשוטה להכנה– מושלם כקינוח, פינוק או כמתנה ארוזה בצלופן וסרט. ניתן לגוון עם שילובים שונים של פירות יבשים ואגוזים לפי הטעם.

מצרכים

  • 325 גרם שוקולד צ'יפס לבן (פרווה או חלבי)
  • 1/3 כוס פיסטוקים קלופים
  • 1/3 כוס צימוקים זהובים
  • 1/3 כוס תאנים מיובשות, קצוצות (ניתן להמיר בפירות יבשים אחרים)

אופן ההכנה

1.

מרפדים תבנית בגודל 20x20 ס"מ בנייר אלומיניום ומניחים בצד.

2.

מחממים את השוקולד צ'יפס בסיר קטן על אש נמוכה, תוך ערבוב מתמיד עם מרית, עד שהוא נמס לחלוטין וחלק.

3.

יוצקים את השוקולד המומס לתבנית ומשטחים בעזרת מרית לשכבה אחידה. מפזרים מעל את הפירות היבשים והאגוזים.

4.

מצננים במקרר במשך 30 דקות או עד שהשוקולד מתקשה.

5.

מקלפים את נייר האלומיניום ושוברים או חותכים לחתיכות גדולות. מגישים מעט קר.

אחסון: ניתן לשמור במקרר עד שבוע.

מתכונים נוספים

שקדים מקורמלים

כוכבי מרנג שוקולד עם רוטב פטל

כדורי תמרים ב-3 טעמים

מקרונים

נשיקות מרנג

שברי שוקולד עם פיסטוקים ושקדים מלוחים

גרנולה קוקוס

פחזניות

ציפוי שוקולד מריר

כדורי טריקולד על בסיס פריך

תגובות

  1. DT20:1513/02/2025
    תודה אני אקח את זה למשלוחי מנות בשקית צלופן, ועם בקבוק כלשהו - מושלם!
  2. משתמש אנונימי14:5413/02/2025
    מגניב!!! אהבתי מכירה עם שוקולד חום אבל הלבן מגניב פי כמה
  3. אנונימי13:0113/02/2025
    מתכון מרשים וקל יישר כח על האתר הנפלא
  4. אני12:5913/02/2025
    נראה טוב :)
  5. יהודית12:3813/02/2025
    נראה טוב חייבים לשטח על נייר אלומיניום או שאפשר גם על נייר אפיה? השוקולד לא נדבק לאלומיניום?
    • מערכת מניו12:5413/02/2025
      השוקולד לא נדבק לנייר האלומיניום כי הוא מתקשה ונפרד ממנו בקלות לאחר הקירור. אפשר בהחלט להשתמש גם בנייר אפייה .
  6. נאוה12:3313/02/2025
    מגניבבבב
  7. מושלם וטעים12:2413/02/2025
    אלופה!

הוספת תגובה

דילוג לתוכן