המשקה החם המושלם ללילה קר, שמשלב את היתרונות של סידן עם הנחמה של שוקולד:) ואם לא הכרתם עד עכשו שוקו חם מתובל – נסו וספרו לי בתגובות מה דעתכם! חריף, מתובל, מתוק ומנחם – הכול בלגימה אחת!
מצרכים
4 כוסות חלב
2 כפות קקאו לא ממותק
2 כפיות תמצית וניל
1 כפית קינמון טחון
1/2 עד 1 כפית פלפל קאיין
1 כוס שוקולד צ'יפס חצי מריר
4 מקלות קינמון לקישוט
ליקר קפה או שוקולד (לא חובה)
אופן ההכנה
1.
בסיר כבד, מחממים את החלב, הקקאו, הווניל, הקינמון והקאיין על להבה בינונית-נמוכה עד לרתיחה עדינה.
2.
מבשלים 5 דקות, עד שהמשקה מתחמם היטב.
3.
מוסיפים את השוקולד צ'יפס וטורפים נמרצות עד שהתערובת חלקה ואחידה.
4.
מסירים מהאש ומוזגים לארבע כוסות. מגישים עם מקל קינמון בכל כוס לשימוש ככפית ערבוב. אפשר להוסיף גם מעט של ליקר קפה או שוקולד, אם רוצים.
אין תגובות, תהיו הראשונים להגיב!