שיפודי בשר בתיבול מעורב ירושלמי

6

מנות

זמן הכנה:
10 דק'
זמן הכנה כולל:
45 דק'

רמת קושי: קלה

בשרי

זהו התיבול היבש המושלם לסטייק, עוף, ואפילו דגים! תעיזו לנסות:)

מצרכים

  • 900 גרם סטייק חתוך לקוביות (10–12 חתיכות לכל 450 גרם, כל קובייה בגודל כ-2.5×2.5 ס"מ)
  • 1 כף שמן זית
  • 2 כפות מיץ לימון
  • 2 כפות תבלין למעורב ירושלמי

אופן ההכנה

1.

מחממים גריל לחום בינוני.

2.

מערבבים את קוביות הבשר עם שמן הזית, מיץ הלימון והתבלין ומשהים למשך 15 דקות לפחות או לילה במקרר.

3.

משפדים 5–6 קוביות בשר על כל שיפוד.

4.

צולים 8–10 דקות, או עד לדרגת העשייה הרצויה.
אפשר גם לצלות בתנור על חום עליון (גריל) כ-6–8 דקות, תוך כדי השגחה שלא יישרף.

הצעת הגשה: הגישו לצד אריסה וטחינה!

קרדיט צילום: ג'יימי גלר

מתכונים נוספים

אנטריקוט על האש עם גזר לבן קריספי

צלי צלעות בקר בחזרת

צלי צלעות בקר קלאסי

בריסקט בתנור עם תפוחים צלויים

בריסקט בתנור עם סילאן ומרינדה יבשה

אוזן אסאדו

סליידר לביבות תפוחי אדמה וכדורי הודו

סליידר לביבות תפוחי אדמה ופסטרמה

טאג'ין טלה

נקניקיות עם סלסת תירס

תגובות

אין תגובות, תהיו הראשונים להגיב!

הוספת תגובה

דילוג לתוכן