תבשיל בשר ובורגול

4

מנות

זמן הכנה

15 דק

זמן כולל

135 דק

רמת קושי: קלה

בשרי

ארוחה בסיר אחד שמורכבת מתבשיל בשר עם בורגול גס, והרבה טעם של חוויאג', התבלין התימני האהוב עלינו. לא תאמינו כמה זה קל להכנה!

מצרכים

  • 2 כפות שמן זית
  • 680 גרם בשר שמתאים לתבשיל קדירה
  • 2 בצלים, קצוצים
  • 3 גזרים, פרוסים
  • 6 שיני שום, כתושות
  • 1 כף חוויאג' ג'יימי גלר
  • 1 כף רסק עגבניות
  • ½ 1 כוס ציר מרק
  • ½ 1 כוס בורגול
  • ½ כוס פטרוזיליה קצוצה
  • 2 כפיות מלח , מחולקות
  • כפית פלפל

אופן ההכנה

1.

מחממים תנור ל 150 מעלות.

2.

 מחממים שמן זית במחבת גדולה או טנג'ין או סיר הולנדי.

3.

מפזרים 1 כפית מלח ו 1 כפית פלפל מעל הבשר. מוסיפים את בהשר למחבת ומשחימים מכל הצדדים.

4.

מוסיפים את הבצל והגזר ומטגנים 5 דקות. מוסיפים את השום וממשיכים לטגן.

5.

מוסיפים את החוויאג' ו 1 כפית מלח ומערבבים עד שהבצל מצופה בתבלינים. מוסיפים את רסק העגבניות , מערבבים ומבשלים עד שמצופה. מוסיפים את ציר המרק ומערבבים היטב. מכסים ומבשלים על אש נמוכה למשך 90 דקות.

6.

מוסיפים את הבורגול ומבשלים על אש נמוכה 10 דקות. מכבים את האש ומשאירים את התבשיל מכוסה ל 10 דקות נוספות. מסירים את המכסה ומפזרים את הפטרוזיליה מעל לתבשיל. בעזרת מזלג מערבבים קלות לפני ההגשה. 

קרדיט צילום: ג'יימי גלר

מתכונים נוספים

אנטריקוט על האש עם גזר לבן קריספי

שיפודי בשר בתיבול מעורב ירושלמי

צלי צלעות בקר בחזרת

צלי צלעות בקר קלאסי

בריסקט בתנור עם תפוחים צלויים

בריסקט בתנור עם סילאן ומרינדה יבשה

אוזן אסאדו

סליידר לביבות תפוחי אדמה וכדורי הודו

סליידר לביבות תפוחי אדמה ופסטרמה

טאג'ין טלה

תגובות

אין תגובות, תהיו הראשונים להגיב!

הוספת תגובה

דילוג לתוכן