זמן הכנה: 5 דק' זמן הכנה כולל: 1 שעות ו45 דק' רמת קושי: קלה פרווה מתכון לתפוחי אדמה (מעולה גם לבטטות) כמו באולמות לא מהעולם הזה:) מומלץ להכפיל כמויות. מצרכים 700 גרם תפוחי אדמה (בייבי או רגיל) ו/או בטטות 2 כפות שמן קנולה (ניתן להמיר בשמן זית איכותי) 3 שיני שום כתושות 1 כפית מלח 1 כפית פפריקה אופן ההכנה 1. מחממים תנור ל 180 מעלות ומרפדים תבנית תנור בנייר אפיה. 2. אם משתמשים עם תפוח אדמה בייבי, חותכים לחצאים. אם בתפוחי אדמה רגילים או בטטות - שוטפים היטב את הקליפה,מייבשים,וחותכים לקוביות או לפרוסות. מניחים על התבנית. 3. מוסיפים את השמן, שום, ותבלינים ומערבבים. 4. מכסים בנייר כסף ומכניסים לתנור לשעה וחצי או עד שנהיה רך. 5. מסירים את נייר הכסף ואופים 10 דקות נוספות לקריספיות. טיפ: לשדרוג – הוסיפו כף מיונז לפני האפיה!
אין תגובות, תהיו הראשונים להגיב!