האתר בהרצה! בקרוב - למעלה מ 1,000 מתכונים חדשים וכתבות תוכן!

תפוחי אדמה בבישול ובתנור

5

מנות

זמן הכנה:
5 דק'
זמן הכנה כולל:
1 שעות ו30 דק'

רמת קושי: קלה

פרווה

מצרכים

  • 1 ק"ג תפוחי אדמה, חתוכים לפרוסות בעובי אחיד
  • 2 כפות שמן קנולה
  • 2 כפות שמן זית
  • 1/2 1 כפיות מלח
  • 1/2 כפית פלפל שחור
  • 1 כפית תבלין פילדפיה (לא חובה)
  • 1 כפית שום גבישי
  • 2 כפות אבקת מרק בצל
  • 1 כפית פפריקה מתוקה

אופן ההכנה

1.

בסיר בינוני שמים את פרוסות תפוחי האדמה. מוסיפים מים לגיסוי, מלח, ומבשלים עד לריכוך כמעט מלא.

2.

שופכים את המים, ומעבירים את פרוסות תפוחי האדמה לתבנית .

3.

בקערה קטנה מערבבים את השמנים, אבקת מרק, ותבלינים.

שופכים את התערובת מעל לתפוחי האדמה.

4.

מכניסים לתנור שחומם מראש ל180 מעלות, ומיד פעם שופכים בעזרת כף את הרוטב שנוזל לתחתית התבנית מעל לתפוחי האדמה.

אופים עד שנהיה קריספי, כשעה אחת.

מתכונים נוספים

תפוחי אדמה אולמות

צ'יפס קלאסי כמו במסעדות

פטאטאס בראבאס עם איולי

תגובות

אין תגובות, תהיו הראשונים להגיב!

הוספת תגובה

דילוג לתוכן