25
יחידות
רמת קושי: קלה
פרווה
מחממים תנור ל180 מעלות.
בינתיים, במיקסר עם וו גיטרה שמים את אבקת הנוגט יחד עם השמן ומערבבים בהילוך בינוני. מניחים בצד.
מפזרים בשכבה אחידה על תבנית גדולה מרופדת בנייר אפיה את הפיסטוקים והשקדים ומכניסים לתנור עד להשחמה קלה.
ממיסים את השוקולד בבן מארי או במיקרוגל בפולסים קצרים. יוצקים את השוקולד המומס על הנוגט , מוסיפים את השקדים והפיסטוקים הקלויים ומערבבים בעדינות.
משטחים על מגש מרופד בנייר אפיה את תערובת השוקולד בגובה כ 2 ס"מ ומכניסים למקפיא לכמה שעות עד להקפאה מלאה.
פורסים עם סכין משוננת למלבנים צרים.
גולדיס – מעדניית גורמה המציעה תפריט עשיר של אוכל מוכן לאמצ"ש ושבת, מגשי אירוח מפנקים , וקייטרינג לארוע מושלם.