אצבעות שוקולד פיסטוק

25

יחידות

זמן הכנה

15 דק

זמן כולל

140 דק

רמת קושי: קלה

פרווה

מצרכים

  • 250 גרם שוקולד מריר
  • 250 גרם אבקת נוגט
  • 2 כפות שמן
  • 100 גרם פיסטוק שלם
  • 140 גרם שקדים פרוסים

אופן ההכנה

1.

מחממים תנור ל180 מעלות.

2.

בינתיים, במיקסר עם וו גיטרה שמים את אבקת הנוגט יחד עם השמן ומערבבים בהילוך בינוני. מניחים בצד.

3.

מפזרים בשכבה אחידה על תבנית גדולה מרופדת בנייר אפיה את הפיסטוקים והשקדים ומכניסים לתנור עד להשחמה קלה.

4.

ממיסים את השוקולד בבן מארי או במיקרוגל בפולסים קצרים. יוצקים את השוקולד המומס על הנוגט , מוסיפים את השקדים והפיסטוקים הקלויים ומערבבים בעדינות.

5.

משטחים על מגש מרופד בנייר אפיה את תערובת השוקולד בגובה כ 2 ס"מ ומכניסים למקפיא לכמה שעות עד להקפאה מלאה.

6.

פורסים עם סכין משוננת למלבנים צרים.

 גולדיס – מעדניית גורמה המציעה תפריט עשיר של אוכל מוכן לאמצ"ש ושבת, מגשי אירוח מפנקים , וקייטרינג לארוע מושלם.

מתכונים נוספים

כדורי תמרים ב-3 טעמים

נשיקות מרנג

שברי שוקולד עם פיסטוקים ושקדים מלוחים

גרנולה קוקוס

שברי שוקולד לבן

כוכבי מרנג שוקולד עם רוטב פטל

מקרונים

פחזניות

שקדים מקורמלים

ציפוי שוקולד מריר

תגובות

  1. רחלי12:4813/02/2025
    אמאלה. נראה מושלם. רצה להכין
  2. אביטל12:3613/02/2025
    תודה על המתכונים המגוונים. אתר מקסים!!!
  3. אילה12:1209/01/2025
    וואו מתכון מדהים!! הכנתי את זה לשבת חתן, כולם התלהבו ולא גמרו לשבח את הממתק הזה. והאתר הזה פשוט מעולה, נגיש וידידותי מאוד. תודה!
    • מערכת מניו21:5309/01/2025
      תודה אילה!

הוספת תגובה

דילוג לתוכן