6 מנות זמן הכנה 5 דק זמן כולל 65 דק רמת קושי: קלה פרווה מצרכים 2 כפות שמן זית 2 בצלים לבנים בינונים, חתוכים לקוביות קטנות 3 שיני שום, כתושות 1 (2 ס'מ) חתיכת ג'ינג'ר, קלוף ומגורד 5 כוסות גזרים קלופים וחתוכים 3 כוסות ציר מרק ירקות 2 קופסאות (כל אחת 380 גרם) שימורי חלב קוקוס 1 כפית מלח גס כוסברה, לעיטור (לא חובה) אופן ההכנה 1. בסיר בינוני מטגנים במעט שמן את הבצל, שום, וג'ינג'ר במשך 5 דקות, או עד להתרככות. 2. מוסיפים את הגזרים ומבשלים 10 דקות. 3. מוסיפים את ציר המרק ומביאים לרתיחה. מנמיכים את האש ומבשלים עוד 15-22 דקות, או עד שהגזרים מאד רכים. 4. בעזרת מעבד מזון או בלנדר ידני טוחנים עד לקבלת מרקם חלק מאד. מחזירים את הסיר לכירה על אש נמוכה. 5. מוסיפים את חלב הקוקוס ומערבבים. מתבלים במלח לפי הטעם. קרדיט צילום: ג'יימי גלר
אין תגובות, תהיו הראשונים להגיב!