מרק גזר מוקרם פרווה

6

מנות

זמן הכנה

5 דק

זמן כולל

65 דק

רמת קושי: קלה

פרווה

מצרכים

  • 2 כפות שמן זית
  • 2 בצלים לבנים בינונים, חתוכים לקוביות קטנות
  • 3 שיני שום, כתושות
  • 1 (2 ס'מ) חתיכת ג'ינג'ר, קלוף ומגורד
  • 5 כוסות גזרים קלופים וחתוכים
  • 3 כוסות ציר מרק ירקות
  • 2 קופסאות (כל אחת 380 גרם) שימורי חלב קוקוס
  • 1 כפית מלח גס
  • כוסברה, לעיטור (לא חובה)

אופן ההכנה

1.

בסיר בינוני מטגנים במעט שמן את הבצל, שום, וג'ינג'ר במשך 5 דקות, או עד להתרככות.

2.

מוסיפים את הגזרים ומבשלים 10 דקות.

3.

מוסיפים את ציר המרק ומביאים לרתיחה.

מנמיכים את האש ומבשלים עוד 15-22 דקות, או עד שהגזרים מאד רכים.

4.

בעזרת מעבד מזון או בלנדר ידני טוחנים עד לקבלת מרקם חלק מאד.

מחזירים את הסיר לכירה על אש נמוכה.

5.

מוסיפים את חלב הקוקוס ומערבבים.

מתבלים במלח לפי הטעם.

קרדיט צילום: ג'יימי גלר

מתכונים נוספים

מרק סלרי מוקרם

קניידלך רכים ומושלמים

מרק תפוחי אדמה תימני

מרק "עוף" פרווה (וטבעוני!)

קניידלך טבעוני

מרק כתום שלא תפסיקו לקבל עליו מחמאות

מרק קישואים קל

מרק פטריות קישואים ותפוחי אדמה

קרוטונים שאי אפשר להפסיק לנשנש!

מרק שמנת ערמונים

תגובות

אין תגובות, תהיו הראשונים להגיב!

הוספת תגובה

דילוג לתוכן