3 מנות זמן הכנה 5 דק זמן כולל 45 דק רמת קושי: קלה בשרי מצרכים 220 גרם הודו טחון 3 כוסות מים 1 כוס מיץ עגבניות 1/4 כוס גזרים מגורדים 1/2 כוס פלפלים אדומים קצוצים 1 כוס תפוחי אדמה חתוכים לקוביות 1/4 כוס סלרי קצוץ 2 כפות אורז לא מבושל 1 בצל בינוני, קצוץ 1 כפית מלח אופן ההכנה 1. במחבת עמוקה או בסיר משחימים את ההודו, ותוך כדי הטיגון מפרידים לחתיכות קטנות. 2. מסננים את ההודו מהנוזלים לאחר שמתבשל, ואז מוסיפים 3 כוסות מים רותחים לסיר. 3. מוסיפים את שאר המצרכים ומבשלים על אש נמוכה במשך כ-30 דקות או עד שהירקות מתרככים. קרדיט צילום: ג'יימי גלר