מרק ירקות והודו

3

מנות

זמן הכנה

5 דק

זמן כולל

45 דק

רמת קושי: קלה

בשרי

מצרכים

  • 220 גרם הודו טחון
  • 3 כוסות מים
  • 1 כוס מיץ עגבניות
  • 1/4 כוס גזרים מגורדים
  • 1/2 כוס פלפלים אדומים קצוצים
  • 1 כוס תפוחי אדמה חתוכים לקוביות
  • 1/4 כוס סלרי קצוץ
  • 2 כפות אורז לא מבושל
  • 1 בצל בינוני, קצוץ
  • 1 כפית מלח

אופן ההכנה

1.

במחבת עמוקה או בסיר משחימים את ההודו, ותוך כדי הטיגון מפרידים לחתיכות קטנות.

2.

מסננים את ההודו מהנוזלים לאחר שמתבשל, ואז מוסיפים 3 כוסות מים רותחים לסיר.

3.

מוסיפים את שאר המצרכים ומבשלים על אש נמוכה במשך כ-30 דקות או עד שהירקות מתרככים.

קרדיט צילום: ג'יימי גלר

מתכונים נוספים

מרק סלרי מוקרם

קניידלך רכים ומושלמים

מרק תפוחי אדמה תימני

מרק "עוף" פרווה (וטבעוני!)

קניידלך טבעוני

מרק כתום שלא תפסיקו לקבל עליו מחמאות

מרק קישואים קל

מרק פטריות קישואים ותפוחי אדמה

קרוטונים שאי אפשר להפסיק לנשנש!

מרק שמנת ערמונים

תגובות

  1. א.מ.ק.01:2719/02/2025
    מה הכוונה ברכיב מיץ עגבניות? באיזה אופן נמכר המוצר בחנות?
    • מערכת מניו09:3821/02/2025
      מיץ עגבניות מגיע בדרך כלל בבקבוקי קרטון – נמצא במדפי המשקאות הקלים או מיצים טבעיים.

הוספת תגובה

דילוג לתוכן