עוגיות מהירות וללא אפיה שמוכנות תוך 10 דקות. מעולות לנמנעים מגלוטן ולאוכלי קטניות בפסח, וגם כנשנוש טעים במהלך השנה.
מצרכים
340 גרם שוקולד לבן
2 כפיות מרגרינה
1 כוס שבבי קוקוס קלויים
1/2 כוס פצפוצי אורז
1/2 כוס אגוזי מקדמיה, קצוצים
אופן ההכנה
1.
בקערה בינונית במיקרוגל ממיסים יחד את השוקולד הלבן והמרגרינה. מכניסים ל-30 שניות, ומערבבים. אם השוקולד עדיין לא נמס לגמרי, מחזירים למיקרוגל למשך 10 שניות נוספות ומערבבים שוב.
זהירות! שוקולד לבן נשרף מהר.
2.
מוסיפים לקערה את הקוקוס, פצפוצי אורז, ואגוזי מקדמיה.
3.
בעזרת כפית יוצקים מהבלילה עיגולים על נייר אפיה ומחכים עד שיתקרר.
אין תגובות, תהיו הראשונים להגיב!