
36
עוגיות
זמן הכנה
30 דק
זמן כולל
90 דק
רמת קושי: קלה
פרווה
מצרכים
- 3/4 כוס שמן זית
- 4 ביצים גדולות, טרופות
- 1 כף + 1 כפית סוכר
- 2 כפיות תמצית וניל
- 1 כפית מלח ים
- 1/2 3 כוסות קמח
- לציפוי: 1/2 2 כוסות סוכר, מחולק
אופן ההכנה
מחממים תנור ל 180 מעולות ומרפדים 2 תבניות תנור עם נייר אפיה.
בקערה גדולה מערבבים את השמן, ביצים, סוכר , וניל, ומלח ביחד בעזרת מיקסר ידני או בידיים .
מוסיפים בהדרגה את הקמח ( כל פעם 1 כוס, ומערבבים, ואז שוב), וממשיכים לערבב עד לקבלת בצק אחיד, כ-15 דקות.
מעבירים את הבצק למשטח מקומח קלות ומעבדים עד שהבצק כבר לא דביק, כ 2-3 דקות.
מכסים עם ניילון נצמד או קערה הפוכה וממתינים כ-30 דקות.
לציפוי: מפזרים 1/4 1 כוסות סוכר על משטח עבודה ומעל מרדדים את הבצק למלבן בעובי 0.60 ס"מ.
מעל מפזרים את הסוכר הנותר.
בעזרת סכין חדה או גלגלת פיצה חותכים את הבצק למלבנים בגודל 2.5 * 5 ס"מ.
מסובבים את האמצע של כל מלבן ליצירת "פפיון", ומניחים על התבניות המוכנות , במרחק של כ-2 ס"מ אחד מהשני.
אופים את העוגיות, תבנית אחת הכל פעם , עד שהקצוות של העוגיות משחימות קלות, כ 20-25 דקות.
מעבירים את העוגיות לרשת מתכת ומחכים שיתקררו לגמרי לפני ההגשה.
אחסון: בצנצנת/ קופסה אטומה בטמפרטורת החדר.
קרדיט צילום: ג'יימי גלר
אין תגובות, תהיו הראשונים להגיב!