זמן הכנה 20 דק זמן כולל 360 דק רמת קושי: קלה פרווה מצרכים 600 גרם קמח 400 גרם מרגרינה 1 כוס סוכר 1 ביצה 50 מ'ל ריצ' צנצנת ריבת תות אופן ההכנה 1. לשים במיקסר את המרגרינה, ביצה , סוכר וריצ'. 2. כשהבלילה חלקה מוסיפים את הקמח לאיחוד הבצק. מקררים את הבצק במקרר 3 שעות. 3. מוציאים מהמקרר את הבצק ומרדדים לעובי של כ 0.5 ס"מ. 4. קורצים עיגולים בגודל הרצוי. קורצים עיגול נוסף קטן יותר במרכזם של חצי מהעיגולים. מוציאים את העיגול הקטן כיד ליצור "חור". 5. מניחים על מגש ומקררים שוב כ 5 שעות. 6. אופים כ 12 דקות בתנור שחומם מראש ל 180 מעלות. 7. אחרי שהעוגיות מתקררות מורחים את הריבה על העוגיות השלמות, בוזקים אבקת סוכר על העוגיות עם החור, ומחברים את 2 העוגיות אחד על השני. גולדיס – מעדניית גורמה המציעה תפריט עשיר של אוכל מוכן לאמצ"ש ושבת, מגשי אירוח מפנקים , וקייטרינג לארוע מושלם.
גולדיס – מעדניית גורמה המציעה תפריט עשיר של אוכל מוכן לאמצ"ש ושבת, מגשי אירוח מפנקים , וקייטרינג לארוע מושלם.
אין תגובות, תהיו הראשונים להגיב!