עוגיות ריבה

זמן הכנה

20 דק

זמן כולל

360 דק

רמת קושי: קלה

פרווה

מצרכים

  • 600 גרם קמח
  • 400 גרם מרגרינה
  • 1 כוס סוכר
  • 1 ביצה
  • 50 מ'ל ריצ'
  • צנצנת ריבת תות

אופן ההכנה

1.

לשים במיקסר את המרגרינה, ביצה , סוכר וריצ'.

2.

כשהבלילה חלקה מוסיפים את הקמח לאיחוד הבצק. מקררים את הבצק במקרר 3 שעות.

3.

מוציאים מהמקרר את הבצק ומרדדים לעובי של כ 0.5 ס"מ.

4.

קורצים עיגולים בגודל הרצוי. קורצים עיגול נוסף קטן יותר במרכזם של חצי מהעיגולים. מוציאים את העיגול הקטן כיד ליצור "חור".

5.

מניחים על מגש ומקררים שוב כ 5 שעות.

6.

אופים כ 12 דקות בתנור שחומם מראש ל 180 מעלות.

7.

אחרי שהעוגיות מתקררות מורחים את הריבה על העוגיות השלמות, בוזקים אבקת סוכר על העוגיות עם החור, ומחברים את 2 העוגיות אחד על השני.

 גולדיס – מעדניית גורמה המציעה תפריט עשיר של אוכל מוכן לאמצ"ש ושבת, מגשי אירוח מפנקים , וקייטרינג לארוע מושלם.

מתכונים נוספים

עוגיות מקרון קוקוס

אוזני המן ללא מרגרינה

עוגיות השלום העולמי של פייר הרמה

אוזני המן בגירסה בריאה

עוגיות שקדים

עוגיות חמאה נימוחות

עוגיות שוקולד ואגוזי מלך ללא גלוטן

עוגיות שיבולת שועל

עוגיות מייפל פקאן

עוגיות שוקולד צ'יפס

תגובות

אין תגובות, תהיו הראשונים להגיב!

הוספת תגובה

דילוג לתוכן