עוגת בננות ושוקולד צ’יפס

8

מנות

זמן הכנה

11 דק

זמן כולל

66 דק

רמת קושי: קלה

פרווה

עוגה רכה עם שילוב טעמים מושלם של שוקולד ובננות.

מצרכים

  • 3 כוסות קמח
  • 1 כף אבקת אפיה
  • 2 כוסות סוכר
  • 1/2 כפית מלח
  • 3 בננות גדולות
  • 2 ביצים
  • 220 גרם מרגרינה, מומסת
  • 1 כפית תמצית וניל
  • 1/2 כוס חלב סויה
  • 1 כוס שוקולד צ'יפס

אופן ההכנה

1.

מחממים תנור ל 180 מעלות ומשמנים תבנית קוגלהוף.

2.

בקערה גדולה מערבבים את הקמח, אבקת אפיה, סוכר ,ומלח.

3.

בקערה בינונית מרסקים את הבננות (ניתן לעשות זאת בעזרת מזלג).

מוסיפים את הביצים, מרגרינה מומסת, תמצית וניל, וחלב סויה.

4.

מוסיפים בהדרגה את הבלילה הרטובה לקערה עם החומרים היבשים, ומערבבים כ-2 דקות. נזהרים לא לערבב יותר מידי.

5.

מוסיפים את השוקולד צ'יפס ומערבבים.

6.

שופכים את הבלילה לתבנית המוכנה.

7.

אופים במשך 45-55 דקות, עד שקיסם שננעץ בעוגה יוצא יבש.

הצעת הגשה: הגישו עם כדור גלידת וניל, פרוסות בננה, וזילוף סירופ שוקולד.

מתכונים נוספים

עוגת גבינה שוקולד וחלבה ללא אפייה

עוגת בלקאווט

עוגת תפוזים אוורירית

עוגת פיתה של אמא (בצק שוקולד בצק)

עוגת חמאת בוטנים ושוקולד צ'יפס

עוגת גבינה דלת שומן

רולדת שוקולד

עוגת גבינה יפנית

עוגת גבינה ישראלית

רוטב קרמל מהיר

תגובות

אין תגובות, תהיו הראשונים להגיב!

הוספת תגובה

דילוג לתוכן