
6
מנות
זמן הכנה
15 דק
זמן כולל
25 דק
רמת קושי: קלה
פרווה
כל הדגים הלבנים הם מקור מעולה לחלבון רזה. מחקרים הראו שצריכה גבוהה של דגים לבנים משפרים את לחץ הדם, מנמיכים כולסטרול, ויכולים לעזור בשמירה על המשקל.
הצעת הגשה: לצד קרם אבוקדו (מתכון מצורף בהמשך) וסלסה עם אורז חום או כמילוי לטאקוס.
מצרכים
דג קריספי
- ½ כפית מלח גס
- ¼ כפית פלפל שחור
- 1 חלבון ביצה טרוף עם 1 כף מים
- 1 כוס מסה הרינה / או ½ כוס קמח תירס + ½ כוס קמח מלא
- 1 כפית כמון
- 6 כפות שמן זית, מחולק
קרם אבוקדו
- 2 אבוקדו
- ½ כוס יוגורט בטעם טבעי
- מיץ מ-2 ליים (או לימונים)
- מלח גס
אופן ההכנה
1.
קרם אבוקדו
2.
מתבלים את הדג במלח ופלפל.
3.
מכינים כלי עם הביצה, וכלי נוסף עם המסה הרינה (או קמח תירס מעורבב עם קמח מלא) .
4.
טובלים את הדג בביצה, ואז במסה הרינה ומניחים בצד.
5.
מחממים מחבת סוטאז' גדולה על אש בינונית -גבוהה.
6.
מוסיפים 3 כפות שמן זית ו 3 חתיכות דג.
7.
מבשלים 3 דקות על כל צד או עד שהדג מבושל לגמרי. מעבירים את הדג לצלחת עם נייר סופג, וחוזרים על פעולת הטיגון עם השמן וחלקי הדג הנותרים.
8.
קרם אבוקדו: טוחנים בבלנדר את האבוקדו, יוגורט, ומיץ ליים עד למרקם חלק. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
מגישים את הדג לצד קרם האבוקדו.
קרדיט צילום: ג'יימי גלר
אין תגובות, תהיו הראשונים להגיב!