8 מנות זמן הכנה 5 דק זמן כולל 17 דק רמת קושי: קלה פרווה מצרכים 8 נתחי פילה סלמון טרי 5 כפות גדושות קטשופ 1 כף גדושה אורגנו טרי קצוץ 3 שיני שום כתושות 1 כף שטוחה מלח אטלנטי 1 כפית פלפל שחור גרוס קורט שאטה חריפה יבשה 5 כפות שמן זית אופן ההכנה 1. מערבבים לבלילה אחידה את כל חומרי המרינדה. 2. מסדרים את פילה הסלמון על תבנית מרופדת בנייר אפיה. מורחים את נתחי הדג במרינדה ומעסים מעט להחדרת הטעמים. משרים ל 3 שעות במקרר (לא חובה). 3. אופים למשך כ 12 דקות בתנור שחומם מראש ל 190 מעלות. המלצת הגשה: לצד סלט עלים ירוקים בלימון ושמן זית. גולדיס – מעדניית גורמה המציעה תפריט עשיר של אוכל מוכן לאמצ"ש ושבת, מגשי אירוח מפנקים , וקייטרינג לארוע מושלם.
גולדיס – מעדניית גורמה המציעה תפריט עשיר של אוכל מוכן לאמצ"ש ושבת, מגשי אירוח מפנקים , וקייטרינג לארוע מושלם.
אין תגובות, תהיו הראשונים להגיב!