6 מנות זמן הכנה 10 דק זמן כולל 40 דק רמת קושי: קלה פרווה מצרכים 6 יחידות פילה אמנון ללא עור מיץ טרי מלימון אחד 1 כוס מים קרים 2 כפיות מלח 1 כפית שטוחה פלפל לבן 1 כוס בירה לבנה 1 כוס מי סודה 1 כוס קורנפלור 1 כוס קמח 3 כוסות שמן קנולה לטיגון אופן ההכנה 1. משרים את הפילה אמנון במים ובמיץ לימון עם כפית מלח וחצי כפית פלפל לבן. 2. מערבבים בקערה את הקמח , קורנפלור , סודה ובירה עד לקבלת בלילה חלקה. מתבלים את הבלילה בכפית מלח וחצי כפית פלפל לבן. 3. מחממים היטב את השמן במחבת גדולה. 4. מצפים את הדג בבצק מכל צדדיו ומטגנים בשמן עד להזהבה. גולדיס – מעדניית גורמה המציעה תפריט עשיר של אוכל מוכן לאמצ"ש ושבת, מגשי אירוח מפנקים , וקייטרינג לארוע מושלם.
אין תגובות, תהיו הראשונים להגיב!