קציצות טונה קריספיות עם סלט פסטה

4

מנות

זמן הכנה

15 דק

זמן כולל

35 דק

רמת קושי: קלה

פרווה

ארוחה מהירה וכייפית שמורכבת מקציצות טונה מקופסת שימורים וסלט פסטה בריא.

מצרכים

  • 2 ( 170 גרם) קופסאות שימורי טונה
  • 3 גזרים, קצוצים דק (מחולק)
  • 3 סלרי, קצוץ דק (מחולק)
  • 1 כוס פטרוזיליה טריה קצוצה (מחולק)
  • 1/2 כוס שמיר טרי קצוץ (מחולק)
  • 1 ביצה טרופה
  • 1/2 כוס פרורי לחם / פנקו
  • 2 כפות חרדל דיז'ון (מחולק)
  • 1 כפית מלח גס
  • 1/2 כפית פלפל שחור
  • 6 כפות שמן זית (מחולק)
  • 2 כפות מיץ לימון סחוט טרי
  • 2 כוסות פסטה מבושלת ( מקרוני/ פנה/ או כל פסטה שאוהבים)
  • מלח ופלפל

אופן ההכנה

1.

בקערה בינונית מערבבים את הטונה, 1 גזר ו-1 סלרי קצוצים, עם 1/4 כוס פטרוזיליה ו 1/4 כוס שמיר.

2.

מוסיפים את הביצה, פירורי לחם, 1 כף חרדל, מלח ופלפל.

3.

מחממים מחבת סוטאז' על אש בינונית.

מוסיפים 4 כפות שמן זית.

יוצרים קציצות מתערובת הטונה, כל קציצה בערך בכמות של 1/3 כוס.

מטגנים את הקציצות 5 דקות על כל צד.

4.

בינתיים, בקערה נפרדת, מערבבים את שאר הגזר, סלרי, פטרוזיליה, שמיר, וחרדל עם מיץ לימון.

מוסיפים את הפסטה ומערבבים.

מגישים את קציצות הטונה לצד סלט הפסטה.

קרדיט צילום: ג'יימי גלר

מתכונים נוספים

סלמון צלוי על מצע תרד מאודה

סלמון ברימון וסומאק עם לימונים צרובים

פסטה פאייה במחבת אחת

טרטר טונה עם קריספי וון-טון בדבש ושומשום

דג מושט בתיבול מושלם

גפילטע פיש (קרפיון ממולא)

החריימה של האשכנזים

דג סלמון חגיגי ברוטב ויניגרט תפוזים

סופגניית סלמון מעושן

סופגניית טונה ונבטי אלפלפא

תגובות

אין תגובות, תהיו הראשונים להגיב!

הוספת תגובה

דילוג לתוכן